Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
eduardog16

Error rx570

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP
Just now, Stefan Payne said:

Have you tried turning it off and on again?
(=tried a different Cable).

yep, first image is right after installing the driver, se second one is when I trun of f and on 

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, eduardog16 said:

yep, but the 19.1.1 wont reconize my gpu

So try rolling back further. 


2600X @ 4.275 | H150i Pro w/Kryonaut | X470 Gaming 7 | Liquid Vega 64 | 3400c14 Memory | EVGA P2 750W Platinum | 500GB 970 EVO | 512GB SSD | 2TB HDD | 32" 4k DisplayCorsair K55 Keyboard | Roccat Tyon Mouse | Phanteks Entho Pro M Case PCPARTPICKER

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
7 hours ago, ChewToy! said:

So try rolling back further. 

I will try that today, I hope it works cause am getting desperate nothing I do work. And I don't wanna take it to an "expert".

Btw you think it's a psu issue? Like 450w it's not enough... 

Thinks for you help dude 

Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, eduardog16 said:

I will try that today, I hope it works cause am getting desperate nothing I do work. And I don't wanna take it to an "expert".

Btw you think it's a psu issue? Like 450w it's not enough... 

Thinks for you help dude 

@Stefan Payne knows more than I do about PSUs.. 450w should be plenty but if it's a shitty unit, that could be an issue.

 

What unit do you have? 

 


2600X @ 4.275 | H150i Pro w/Kryonaut | X470 Gaming 7 | Liquid Vega 64 | 3400c14 Memory | EVGA P2 750W Platinum | 500GB 970 EVO | 512GB SSD | 2TB HDD | 32" 4k DisplayCorsair K55 Keyboard | Roccat Tyon Mouse | Phanteks Entho Pro M Case PCPARTPICKER

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 hour ago, ChewToy! said:

@Stefan Payne knows more than I do about PSUs.. 450w should be plenty but if it's a shitty unit, that could be an issue.

 

What unit do you have? 

 

Evga 450w BT. I can't borrow other psu and try, I could buy one but what's if it's not that, I don't wanna waste money that I don't have :/

 

also yesterday while trying to fix mimy issue I realized that if I put my GPU on the first PCIe wont even turn on but if I put in on the second one will turn on but also not will be detected  😫

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, eduardog16 said:

Evga 450w BT. I can't borrow other psu and try, I could buy one but what's if it's not that, I don't wanna waste money that I don't have :/

 

also yesterday while trying to fix mimy issue I realized that if I put my GPU on the first PCIe wont even turn on but if I put in on the second one will turn on but also not will be detected  😫

You need to do some testing to rule things out.. Like try another GPU, try another motherboard, another power supply.. Use Amazon and just return whatever you need.. That's what I do.. But don't tell anyone ;)


2600X @ 4.275 | H150i Pro w/Kryonaut | X470 Gaming 7 | Liquid Vega 64 | 3400c14 Memory | EVGA P2 750W Platinum | 500GB 970 EVO | 512GB SSD | 2TB HDD | 32" 4k DisplayCorsair K55 Keyboard | Roccat Tyon Mouse | Phanteks Entho Pro M Case PCPARTPICKER

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, eduardog16 said:

Evga 450w BT.

Another low quality EVGA unit and issues with an RX570...

While it is possible that the PSU is the issue, when you say that other drivers don't work it might actually be an issue with the GPU itself as the driver should detect it.


"Hell is full of good meanings, but Heaven is full of good works"

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Stefan Payne said:

Another low quality EVGA unit and issues with an RX570...

While it is possible that the PSU is the issue, when you say that other drivers don't work it might actually be an issue with the GPU itself as the driver should detect it.

But the first time I plug it work fine (almost) all started when I try to reinstall the drivers thinking that that will solve my crash problem with ApeX, so I know the gpu works

my las hope is new equipment, I just need the money for...

Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, eduardog16 said:

But the first time I plug it work fine (almost) all started when I try to reinstall the drivers thinking that that will solve my crash problem with ApeX, so I know the gpu works

No, it worked.

If it dies its more likely that it dies immediately.

Though you could download DDU, boot safemode and remove all drivers, try again with 19.2.2 Optional...

 

9 minutes ago, eduardog16 said:

my las hope is new equipment, I just need the money for...

That might be the case but try another driver and remove the drivers from your system in safemode first before trying anything.


"Hell is full of good meanings, but Heaven is full of good works"

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Stefan Payne said:

No, it worked.

If it dies its more likely that it dies immediately.

Though you could download DDU, boot safemode and remove all drivers, try again with 19.2.2 Optional...

 

That might be the case but try another driver and remove the drivers from your system in safemode first before trying anything.

done that haha, every time I update to 19.2.2 as son is get done the installing process I get green screen, then I need to DDU and erease all amd video drivers.

like I said I've have tried a LOT of things and is problem after problem, I remember my first issue was ''error 1603'' while updating 19.2.2 haha I'm tired 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, eduardog16 said:

done that haha, every time I update to 19.2.2 as son is get done the installing process I get green screen, then I need to DDU and erease all amd video drivers.

like I said I've have tried a LOT of things and is problem after problem, I remember my first issue was ''error 1603'' while updating 19.2.2 haha I'm tired 

Also idk if is important but this my rx570

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×