Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
MeekGroundhog21

Samsung home theater no sound

Recommended Posts

8 minutes ago, MeekGroundhog21 said:

basicly i tested the home theater and it works but when i use the hdmi cable the testing works but as soon as i try to watch tv no sound and i have it on d,in mode

are you sure you have your input on your receiver set to TV?

Link to post
Share on other sites
Just now, MeekGroundhog21 said:

yes

 

Im not quit sure then try swapping cables but it seems like something in  the settings, but it is hard to trouble shoot with out being able to sift through them and look. 

Link to post
Share on other sites

one thing that just popped in my head.....i thought my new receiver died..everything but tv section (hdmi) worked, contacted pioneer about it...we spent 30 minutes trying different things...it turned out to be the speaker a/b...somehow a cat hit the button. my receiver didnt even have a speaker a/b connection set up to boot but still had the button

so maybe check that

Link to post
Share on other sites

hmmm after searching around i couldnt find anything on this particular issue. your turn @TheFlyingTraut
is this is a new unit? it could just be bad.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
4 hours ago, circeseye said:

hmmm after searching around i couldnt find anything on this particular issue. your turn @TheFlyingTraut
is this is a new unit? it could just be bad.

well when my brother got it 2-4 years ago he got it used but it was in pretty good condition

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Buy VPN

×