Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
sonyzz

Counter Strike: Global Offensive Problem

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

so i recently did a fresh install of windows 10 because started using nvme ssd instead of sata one, got all my apps and games running but now i have issue i did not had before, opening cs: go and alt tabing it to desktop, if i try to alt tab or click on cs: go icon for returning to game i get game sounds but its showing my desktop or whatever app was running before, if i click it does click inside game but i get no video, if i did not alt tab the game it works fine... tried by this video https://youtu.be/8fQMtCSbiCU tried restarting the pc, tried redownloading the game, same problem - most of videos on youtube show fix for cs: go comming back up after a time - i wait like 3 minutes and nothing all i hear is sounds of cs: go and video of previous app i alt+tab'ed from // any fix on that? :(


CPU: i7 6700k 4.5Ghz @ 1.32v CPU Cooler: Noctua NH-D15 GPU: Gigabyte GTX 1080 Xtreme Gaming Motherboard: ASUS Maximus 8 Hero RAM: Corsair Vengeance LPX 32GB 3000Mhz Soundcard: Asus Xonar STX Storage: Samsung 970 Evo 1TB, WD Green 3TB, WD Blue 6TB x 2, WD Gold 12TB PSU: Seasonic Prime 850w 80+ Titanium Fan Controller: Lamptron FC5 V2 Fans: 4 x Noctua NF-A14 OS: Windows 10 Pro 64bit

Link to post
Share on other sites

I've had this, but my game eventually tabs back in. Try verifying the game files in steam for good measure.

 

If that doesn't do anything, I think maybe installing it on a different drive might help. If you want to save all your binds, settings, etc, I can help you with that so you're able to transfer everything over onto a new drive so nothing is lost.


current pc

i7-8086k (@stock)

evga clc 280 aio

gigabyte aorus z390 pro

oloy warhawk 3000mhz rgb (light blue colorway)

evga gtx 1070 ti ftw

t force delta rgb 250gb ssd

western digital caviar blue 1tb hdd

fractal design meshify c black (w/ blue front panel)

seasonic m12ii evo 620w (gross)

 asus mg248qr 1080p 144hz

dell 1905fp 1024p 60hz 

corsair k55 wired keyboard

logitech g305 wireless mouse

cosair void pro rgb wireless headset

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

fixed, old but gold program helped ''revo uninstaller'' uninstalled the game scanned and deleted registries of game + left over files... restarted pc - voila it goes to desktop and comes back normally, but, anyway thanks for the help guys ☺️


CPU: i7 6700k 4.5Ghz @ 1.32v CPU Cooler: Noctua NH-D15 GPU: Gigabyte GTX 1080 Xtreme Gaming Motherboard: ASUS Maximus 8 Hero RAM: Corsair Vengeance LPX 32GB 3000Mhz Soundcard: Asus Xonar STX Storage: Samsung 970 Evo 1TB, WD Green 3TB, WD Blue 6TB x 2, WD Gold 12TB PSU: Seasonic Prime 850w 80+ Titanium Fan Controller: Lamptron FC5 V2 Fans: 4 x Noctua NF-A14 OS: Windows 10 Pro 64bit

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×