Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
mxk.

My text box is covered by a picture

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So I was going to bump my thread up, and then I accidentally dragged in the picture that is my profile banned and desktop wallpaper. It's now covering the text box where I was typing. When I double click it w/ mouse1, it brings up an option menu that is a part of the site. What did I accidentally do?

what..PNG


PSU Tier List

 

  PCs and other things:

Spoiler

Current PC

CPU: AMD A8-6600k (@4.2Ghz)

GPU: GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX

Motherboard: GA-F2A78M-HD2 

RAM: 8gb Patriot DDR3-1600mhz

Storage: Samsung 830 EVO 120gb, WD Blue 1tb 7200RPM 

PSU: SeaSonicM12II 620w (I wish I didn't buy this)

 Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB 

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP

Spoiler

New PC (getting parts)

CPU: i7-8086k [✓]

Cooling: EVGA CLC 280 RGB [✓]

GPU: EVGA GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX [✓]

Mobo: GIGABYTE Z390 AORUS PRO [✓]

RAM: XPG SPEXTRIX X41 2666mhz (Grey) [✓]

 Storage: T-Force Delta 250gb, WD Blue 1tb 7200RPM [✓]

PSU: 650w+ and ranked well

Case: Fractal Design Meshify C White

Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB [✓]

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP [✓]

Extra: Sky blue front panel, sky blue cable extensions [✓]

Spoiler

Other

Phone: Huawei Mate 10 Lite (China steal my data???)

Dog: Irish Water Spaniel, Lucy, 9 years old (I didn't know what to write)

School Laptop: Acer Chromebook R11 ((less RAM than my phone)

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, MyName0602 said:

I'm not sure, but just reload the page to fix it.

 

It only happens when on the post I created in the cpu subforum. I edited the post and there's a video now.

 

 


PSU Tier List

 

  PCs and other things:

Spoiler

Current PC

CPU: AMD A8-6600k (@4.2Ghz)

GPU: GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX

Motherboard: GA-F2A78M-HD2 

RAM: 8gb Patriot DDR3-1600mhz

Storage: Samsung 830 EVO 120gb, WD Blue 1tb 7200RPM 

PSU: SeaSonicM12II 620w (I wish I didn't buy this)

 Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB 

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP

Spoiler

New PC (getting parts)

CPU: i7-8086k [✓]

Cooling: EVGA CLC 280 RGB [✓]

GPU: EVGA GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX [✓]

Mobo: GIGABYTE Z390 AORUS PRO [✓]

RAM: XPG SPEXTRIX X41 2666mhz (Grey) [✓]

 Storage: T-Force Delta 250gb, WD Blue 1tb 7200RPM [✓]

PSU: 650w+ and ranked well

Case: Fractal Design Meshify C White

Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB [✓]

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP [✓]

Extra: Sky blue front panel, sky blue cable extensions [✓]

Spoiler

Other

Phone: Huawei Mate 10 Lite (China steal my data???)

Dog: Irish Water Spaniel, Lucy, 9 years old (I didn't know what to write)

School Laptop: Acer Chromebook R11 ((less RAM than my phone)

 

Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, mxk. said:

It only happens when on the post I created in the cpu subforum. I edited the post and there's a video now.

 

 

Clear cache.  Looks like the browser set the image to be the background of the text box.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
9 minutes ago, KarathKasun said:

Clear cache.  Looks like the browser set the image to be the background of the text box.

ohhh that makes sense.


PSU Tier List

 

  PCs and other things:

Spoiler

Current PC

CPU: AMD A8-6600k (@4.2Ghz)

GPU: GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX

Motherboard: GA-F2A78M-HD2 

RAM: 8gb Patriot DDR3-1600mhz

Storage: Samsung 830 EVO 120gb, WD Blue 1tb 7200RPM 

PSU: SeaSonicM12II 620w (I wish I didn't buy this)

 Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB 

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP

Spoiler

New PC (getting parts)

CPU: i7-8086k [✓]

Cooling: EVGA CLC 280 RGB [✓]

GPU: EVGA GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX [✓]

Mobo: GIGABYTE Z390 AORUS PRO [✓]

RAM: XPG SPEXTRIX X41 2666mhz (Grey) [✓]

 Storage: T-Force Delta 250gb, WD Blue 1tb 7200RPM [✓]

PSU: 650w+ and ranked well

Case: Fractal Design Meshify C White

Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB [✓]

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP [✓]

Extra: Sky blue front panel, sky blue cable extensions [✓]

Spoiler

Other

Phone: Huawei Mate 10 Lite (China steal my data???)

Dog: Irish Water Spaniel, Lucy, 9 years old (I didn't know what to write)

School Laptop: Acer Chromebook R11 ((less RAM than my phone)

 

Link to post
Share on other sites

If you haven't cleared the cache yet, can you right click on the grey area just outside the post box (eg under your profile picture) and click "Inspect Element". It will open the dev tools with a line highlighted - can you then right click on that element, and copy -> outer HTML. Then paste that in a PM to me.

Once you've done that, you can clear the site data (cookies+) and it should fix it.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
11 minutes ago, colonel_mortis said:

If you haven't cleared the cache yet, can you right click on the grey area just outside the post box (eg under your profile picture) and click "Inspect Element". It will open the dev tools with a line highlighted - can you then right click on that element, and copy -> outer HTML. Then paste that in a PM to me.

Once you've done that, you can clear the site data (cookies+) and it should fix it.

I figured it out, though I still don't know how it managed to happen in the first place.


PSU Tier List

 

  PCs and other things:

Spoiler

Current PC

CPU: AMD A8-6600k (@4.2Ghz)

GPU: GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX

Motherboard: GA-F2A78M-HD2 

RAM: 8gb Patriot DDR3-1600mhz

Storage: Samsung 830 EVO 120gb, WD Blue 1tb 7200RPM 

PSU: SeaSonicM12II 620w (I wish I didn't buy this)

 Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB 

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP

Spoiler

New PC (getting parts)

CPU: i7-8086k [✓]

Cooling: EVGA CLC 280 RGB [✓]

GPU: EVGA GTX 1070Ti 8gb FTW2 iCX [✓]

Mobo: GIGABYTE Z390 AORUS PRO [✓]

RAM: XPG SPEXTRIX X41 2666mhz (Grey) [✓]

 Storage: T-Force Delta 250gb, WD Blue 1tb 7200RPM [✓]

PSU: 650w+ and ranked well

Case: Fractal Design Meshify C White

Peripherals: Logitech G305//Corsair K55 RGB [✓]

Displays: Asus MG248QR//Dell 1905FP [✓]

Extra: Sky blue front panel, sky blue cable extensions [✓]

Spoiler

Other

Phone: Huawei Mate 10 Lite (China steal my data???)

Dog: Irish Water Spaniel, Lucy, 9 years old (I didn't know what to write)

School Laptop: Acer Chromebook R11 ((less RAM than my phone)

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×