Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
LucaLKS

[Floatplane] Search function not working

Recommended Posts

Posted (edited) · Original PosterOP

Hi guys I want to let you know that the search function isn't working for me. I tried using firefox and edge on windows and firefox on android.

Keep up the good work!

 

Edited by Luca Sideri
removed image
Link to post
Share on other sites

You kinda just exposed new videos lol.

 

You should've messaged this issue to a mod.


Primary PC:

Spoiler

CPU: Intel® Xeon® X5675 @ 4.62 GHz 1.4V Motherboard: ASUS P6X58-E WS (BCLK: 201 MHz) CPU Cooler: NZXT HAVIK 140 & Noctua NA-SRC10 RAM: Crucial DDR3-1606 8-11-11-28 (2x4GB) GPU: ASUS GeForce® GTX 770 DirectCU II (Core Clock: 1250 MHz, Memory Clock: 3505 MHz) SSD: Samsung 860 EVO 2.5" 1TB (W10 Pro) HDD: WD Green 3.5" 1TB (7.2K RPM) PSU: Corsair AX860i & White CableMod ModFlex™ Cables Case: Fractal Design Meshify C TG (White) Fans: Intake: 1x Dynamic X2 GP-12, Exhaust: 1x Dynamic X2 GP-12 Monitor: Samsung S24D390 23.6" 1080p 60Hz 250 nit PLS (OC'd to 75Hz) Keyboard: Logitech G710+ (Cherry MX Browns) Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Mouse Pad: Steelseries QcK Racing Wheel: Logitech G27 & Six-Speed Shifter Audio: Bose SoundSport In-Ear Headphones (Charcoal) CPU-Z

Primary Laptop:

Spoiler

Model: Apple MacBook Pro 13" 2019 (Silver, Touch Bar, 2x TB3 Ports) CPU: Intel® Core™ i5-8257U @ 1.4 GHz RAM: LPDDR3-2133 (8GB) GPU: Intel® Iris® Plus Graphics 645 SSD: NVME PCIe 256GB Display: 13.3" 2560x1600 60Hz 500 nit IPS Battery: 58.2 Wh dbrand Skins: Trackpad (White Marble) & Palmrest (Hyperblack Titanium) Audio: Beats Studio3 Wireless (Midnight Black)

Secondary PC:

Spoiler

CPU: Intel® Core™ i7-6700 @ 3.6 GHz Motherboard: HP Thimphu Z170 mATX CPU Cooler: 120mm Asetek-based AIO RAM: G.Skill DDR4-2133 13-13-13-31 (4x8GB) GPU: Pegatron GeForce® GTX 970 (Core Clock: 1450 MHz, Memory Clock: 3750 MHz) SSD: SanDisk X300S 2.5" 128GB (W10 Pro) HDD: WD Blue 3.5" 1TB (7.2K RPM) PSU: HP 500W Unit Case: HP OMEN 870 Audio: Samsung Earbuds

Secondary Laptop:

Spoiler

Model: ASUS ROG G750JW CPU: Intel® Core™ i7-4700HQ @ 3.4 GHz RAM: DDR3-1600 11-11-11-28 (3x4GB) GPU: NVIDIA GeForce® GTX 765M SSD: SanDisk SSD Plus 2.5" 120GB (W10 Pro) HDD: Toshiba 2.5" 750GB (5.4K RPM) Display: 17.3" 1080p 60Hz 350 nit TN Monitor: Dell E2418HN 24" 1080p 60Hz 250 nit IPS Battery: 88 Wh Mouse: Logitech MK235

Link to post
Share on other sites

the point behind this? 


Rig 1: i7-9700k OC'd to 5.0ghz all core | EVGA XC RTX 2080Ti | ADATA DDR4 2400mhz 4x8gb | ASUS PRIME Z370-P | Asetek 550LC 120mm | ADATA 480GB SSD & Toshiba P300 3TB | Cooler Master Masterbox MB500 | Win 10 Home | Logitech G910 Orion Spectrum, G502 Proteus Spectrum, G933 Artemis Spectrum Snow Wireless Limited Edition, Corsair MM300 Mouse Pad | 2 MSI Optix Curved 27" FHD Monitors 

 

(before i sold the WD drive and MSI gpu - https://www.userbenchmark.com/UserRun/11946219 171 gaming. felt good.)

 

Rig 2: i7-7700k Stock clocks | MSI Armor GTX 1070 | ADATA DDR4 2400mhz 2x8GB | MSI Z270 A-Pro | WD Green 240GB SSD & 2TB Seagate HDD | Thermaltake Core G21 Tempered Glass Edition | Win 10 Home | 2 HP Omen FHD 144hz 24.5" Monitors 

 

Rig 3: i7-6700 | GT 730 & GT 645 OEM | Some random DDR4 2133mhz 2x8gb sticks | OEM Dell Mobo | WD Black 2TB HDD & Toshiba 1TB HDD | Win 10 Home | 3 27" Dell FHD Monitors 

 

Rig 4: i7-4770 | EVGA SSC 1050ti | Some random DDR3 ram 2x2gb and 2x4gb sticks | OEM Dell Mobo | Stock Cooler | 1TB WD Black HDD | Win 7 Home 

 

RIP 

 

Rig 5 (dead and dismantled and sold) : i7-7820X OC'd to 4.8ghz all core | MSI DUKE 1080ti | ADATA DDR4 2400mhz 4x8gb | Gigabyte X299 UD4 PRO | Asetek 240mm AIO | WD Green 240gb SSD | Other various components that I can't remember

 

Rig 6 (same fate as rig 5) i7-8700k stock clocks | MSI DUKE 1080ti | ADATA DDR4 2400mhz 2x8gb | MSI Z370 A-Pro | Asetek 550LC 120mm | WD Green 240GB SSD & Toshiba 2TB HDD | Other various components that I can't Remember 

Link to post
Share on other sites

that is kind of a double message and a expose of new videos. I'll add @Slick here


PSU Tier List 4.0 (UPDATED)//Motherboard VRM list//Graphics card (cooling) tier list//Build Guide Megathread//Motherboard Tier List//Linux Guide//Community standards

Don't forget to quote or mention me

 

Primary PC:

Spoiler

CPU: I5-8600k  @5 ghz  GPU: GTX 1070 ti EVGA SC Gaming   RAM: 8+8 3500 mhz DDR4 Trident Z   MOBO: MSI Gaming Pro Carbon AC   HDD: 1 TB 7200 RPM Seagate Baracudda, 1 TB 5400 RPM Samsung Spinpoint HD103SI   SSD: Samsung 860 EVO 500 GB   Soundcard: built in   Case: Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB (modified)  PSU: Seasonic Focus GX650

 

Consoles:

Spoiler

PS4 slim glacier white 500 gb, PS4 FTP Special Edition 500 gb, Xbox, 3 DS lites, DSI XL, Gameboy Advanced Color, PS Vita v2, Wii, PS3 500 gb

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
5 minutes ago, r2724r16 said:

You kinda just exposed new videos lol.

 

You should've messaged this issue to a mod.

 

3 minutes ago, LukeSavenije said:

that is kind of a double message and a expose of new videos. I'll add @Slick here

I'm sorry I didn't tought of that. I removed the image

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, LucaLKS said:

 

I'm sorry I didn't tought of that. I removed the image

Probably better just PM @Slick or @AJJaxNet with suggestions and bug reports. AFAIK there's no public bug tracker or actual thread for reporting. And this is meant for forum bugs only.


^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×