Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
mike16cast

LTE Networking Install

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I'm trying to install a mobile networking card on my work laptop (Dell Latitude E7440). I bought the appropriate networking card for the laptop but only two antenna cables fit in the board, the black and white cables. The blue cable connector seems to be too small for the connection on the board. I pulled the SIM card out of my Dell tablet and stuck it in the laptop to see if it would work. The laptop now recognizes the SIM card and see's it's a Verizon Network but states there is no service. I have already tried installing the latest drivers from the dell website. I have installed the white cable on the MAIN connector and the black cable on the AUX connector.

The cables were already installed from factory and there was an empty slot for this networking card.

I am running Windows 10 (64 bit).

20181224_223912988_iOS.jpg

20181224_223937762_iOS.jpg

20181224_223944190_iOS.jpg

20181224_225510565_iOS.jpg


System

  • CPU
    Intel Core i7-9700K
  • Motherboard
    MSI - MPG Z390 GAMING EDGE AC
  • RAM
    CORSAIR VENGEANCE LPX Series 32GB 2.4GHz DDR4
  • GPU
    MSI Armor 1080 Ti
  • Storage
    WD - Black 4TB SATA / Samsung - 970 EVO M.2 250GB
  • PSU
    EVGA 1000W ATX /EPS 80 Plus Gold
  • Cooling
    CORSAIR - Hydro Series 240mm
  • Operating System
    Windows 10 Pro (64bit)
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×