Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
captain_to_fire

Clicking "home" is signing me out

Can you clear your cookies and cache for LTT, and see if that helps.

If not, can you open the dev tools (F12), switch to the Network tab, then visit a page that will cause you to become logged out. Once the page loads, right click in the network tab and click "Save as HAR with content". Save that file, then send it to me as a PM (it contains sensitive info, so don't post it publicly).

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Chrome 71

Windows 10 

 

As the title suggest, whenever I click home it signs me out but when I click on a subforum it signs me back in. Also I frequently get this error whenever I sign in.

Screenshot (384).png


There is more that meets the eye
I see the soul that is inside

Link to post
Share on other sites

Not happening to me.

 

Latest Firefox, Windows 10 Home 1803.

Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, captain_to_fire said:

Chrome 71

Windows 10 

 Found your issues, but is correlation causation?


Cor Caeruleus Reborn v6

Spoiler

CPU: Intel - Core i7-8700K

CPU Cooler: be quiet! - PURE ROCK 
Thermal Compound: Arctic Silver - 5 High-Density Polysynthetic Silver 3.5g Thermal Paste 
Motherboard: ASRock Z370 Extreme4
Memory: G.Skill TridentZ RGB 2x8GB 3200/14
Storage: Samsung - 850 EVO-Series 500GB 2.5" Solid State Drive 
Storage: Samsung - 960 EVO 500GB M.2-2280 Solid State Drive
Storage: Western Digital - Blue 2TB 3.5" 5400RPM Internal Hard Drive
Storage: Western Digital - BLACK SERIES 3TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive
Video Card: EVGA - 970 SSC ACX (1080 is in RMA)
Case: Fractal Design - Define R5 w/Window (Black) ATX Mid Tower Case
Power Supply: EVGA - SuperNOVA P2 750W with CableMod blue/black Pro Series
Optical Drive: LG - WH16NS40 Blu-Ray/DVD/CD Writer 
Operating System: Microsoft - Windows 10 Pro OEM 64-bit and Linux Mint Serena
Keyboard: Logitech - G910 Orion Spectrum RGB Wired Gaming Keyboard
Mouse: Logitech - G502 Wired Optical Mouse
Headphones: Logitech - G430 7.1 Channel  Headset
Speakers: Logitech - Z506 155W 5.1ch Speakers

 

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, captain_to_fire said:

Maybe something's wrong with my PC. Now it happened again. :( @Crunchy Dragon @handymanshandle 

 

[related images]

Just tried out on one of the Chrome 71 betas and can confirm that it did not sign me out that way.

Does seem like an issue on your end. What method did you use to sign in?


Volume / Normalized 100% / 89% (content loudness 1.0dB)

Local VHS collector and video capture amateur. I'm gay but that's not a redeeming personality trait for me.

 

 

@Dan Castellaneta x @pinksnowbirdie | Jake x Tyler :^

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
4 minutes ago, handymanshandle said:

Just tried out on one of the Chrome 71 betas and can confirm that it did not sign me out that way.

Does seem like an issue on your end. What method did you use to sign in?

password manager and I don't think it's the issue. I've recorded the .JSON file using the F12 Developer Tools in Chrome and maybe an admin can take a look.


There is more that meets the eye
I see the soul that is inside

Link to post
Share on other sites

Nope, hasn't signed me out either.


If you're replying to someone then quote/tag them, otherwise they won't see your response.

Useful links: Community Standards | PSU Tier List | Motherboard Tier List | Build Guide Megathread | GPU Cooler Tier ListX99 Xeon/i7 Discussion

 

My PC:

Spoiler

CPU: i5 4460

Motherboard: Gigabyte B85M-HD3

RAM: 8GB AMD DDR3 1600MHz

GPU: Nvidia GeForce GTX 960 2GB

Case: In Win Mana 136

Storage: Crucial MX500 250GB + WD Blue 1TB

PSU: Corsair CX450M

Monitor: Blaupunkt 32" TV + Samsung S24D590L 

Cooling: Knockoff of an Intel stock cooler

Keyboard: Steelseries Apex M500 (Cherry MX Red, UK layout)

Mouse: Corsair Scimitar Pro RGB

My phone:

Spoiler

Samsung Galaxy S7 (G930F)

CPU: Exynos 8890

RAM: 4GB

GPU: Mali-T880 MP12

Storage: 32GB (internal storage) + 128GB (Samsung microSD card)

Mobile provider: Vodafone + Cell C

My laptop:

Spoiler

Acer Nitro 5

CPU: AMD Ryzen 5 2500U

RAM: 8GB DDR4

GPU: AMD Radeon RX 560X

Storage: 1TB HDD

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

Can you clear your cookies and cache for LTT, and see if that helps.

If not, can you open the dev tools (F12), switch to the Network tab, then visit a page that will cause you to become logged out. Once the page loads, right click in the network tab and click "Save as HAR with content". Save that file, then send it to me as a PM (it contains sensitive info, so don't post it publicly).


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Buy VPN

×