Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
hiitswilliam

Not receiving daily email after following a topic

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I followed the tech news topic in the forums and I'm not getting the email that I selected to get, containing the new posts from that day. Does anyone know how to fix this?

Link to post
Share on other sites

Which topic did you follow?

(Moved to Bugs and Issues)


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

As far as I can see, you've only been subscribed for about 36 hours, so should only have received one email, right? It looks like an error probably occurred while building that email, which is unusual (other people have had their digests sent correctly), but errors in that section were being suppressed so I can't be certain.

I've forced it to resend your email, and it looks like it went through this time. If it happens again, please let me know and I'll look at the logs that should now be created.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
21 hours ago, colonel_mortis said:

As far as I can see, you've only been subscribed for about 36 hours, so should only have received one email, right? It looks like an error probably occurred while building that email, which is unusual (other people have had their digests sent correctly), but errors in that section were being suppressed so I can't be certain.

I've forced it to resend your email, and it looks like it went through this time. If it happens again, please let me know and I'll look at the logs that should now be created.

I still didn't receive it. I don't know why, but I checked and my email in the profile was correct. Update: It was in my spam folder. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×