Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
givingtnt

Small issue with text

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Lg G6, chrome

 

Screenshot_2018-11-26-06-39-43.thumb.png.b0910fd09983ff383fac6d6a42d59a0d.png

 

 

That was a blog post (most recent folding one)


~New~  ThinkPi project !  ~New~


new build log : http://linustechtips.com/main/topic/533392-build-log-the-scrap-simulator-x/?p=7078757 (5 screen flight sim for 620$ CAD)LTT Web Challenge is back ! go here  :  http://linustechtips.com/main/topic/448184-ltt-web-challenge-3-v21/#entry601004 

Link to post
Share on other sites

One would wonder what browser you are using and also the version!

Does it happen on other devices. What have you done to fix it. All that.

 

 

edit- im blind sorry.

Link to post
Share on other sites

No issues on Firefox on Android. Sorry for the few people I accidentally liked while testing.

 

Weren't Blogs supposed to be removed? Something as its not updated as part of core functions etc.


^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Idk, it's still does it for me.

Lg G6 ThinQ

Chrome.

Screenshot_2018-12-01-10-57-21-1.png.0fb702df9c45f8053c9cb45c4620ee1d.png


~New~  ThinkPi project !  ~New~


new build log : http://linustechtips.com/main/topic/533392-build-log-the-scrap-simulator-x/?p=7078757 (5 screen flight sim for 620$ CAD)LTT Web Challenge is back ! go here  :  http://linustechtips.com/main/topic/448184-ltt-web-challenge-3-v21/#entry601004 

Link to post
Share on other sites

Does it only happen on blog posts? I can reproduce it, but it looks like a Chrome-specific thing, so if it's also blog specific then I'm afraid it's not worth fixing (I have spent a while just now trying to get it to work, but it's a weird issue).


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 hour ago, colonel_mortis said:

Does it only happen on blog posts? I can reproduce it, but it looks like a Chrome-specific thing, so if it's also blog specific then I'm afraid it's not worth fixing (I have spent a while just now trying to get it to work, but it's a weird issue).

yeah, only in blogs so, owell I guess xD 


~New~  ThinkPi project !  ~New~


new build log : http://linustechtips.com/main/topic/533392-build-log-the-scrap-simulator-x/?p=7078757 (5 screen flight sim for 620$ CAD)LTT Web Challenge is back ! go here  :  http://linustechtips.com/main/topic/448184-ltt-web-challenge-3-v21/#entry601004 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×