Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Feasible157

Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Feasible157

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ok so I put my cpu and cooler back but when I booted up it’s just stuck blowing and full speed like it Norma does when it boots up but it won’t stop and my monitor it’s displaying anything
  2. I tried that but it didn’t change anything, still going into that black/grey screen
  3. So I was in my bios to enable my new ram and I decided to try overclocking. So I have a ryzen 7 3800x and a b450 tomahawk max. My cpu has a base clock of 3.9 and a boost of 4.5, so I did some research made sure it had the right voltage and did a minor boost to 4.1. So when I exited the bios I went into a great screen but I have it a bit and still nothing. I manually restarted and it did the same thing no branding or anything so I know it’s not just windows. Everything works on my pc and all the rgb is active but I’m scared and don’t know what to do.
  4. So I am changing out my fan and I just got it in the mail but the mounting holes don’t have screw bits. Do I need to drill my own or something?
  5. Ok cool thanks, so how do I connect my new drive with power do I need to buy a new cable?
  6. So I have a 1tb ssd that I can’t get to work and a 240gb ssd that is my boot drive. I want to take out the 1tb ssd and put in a 2tb hdd I got but when I go to remove it, I find out that both my ssds are connected by half of their sata cable (ex: 8 pin connector, back four go to each other). This is really stressing me out because I don’t know what to do here.
×