Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WattsUp

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About WattsUp

  • Title
    Newbie
  1. ok nvm it works now but thanks for helping
  2. Apparently none works. I have tried connecting it to other devices i have and it says that i does not have a signal. Any tips or really anything that might help me get it running?
  3. Im using integrated graphics I think. And yes, I have some tv's that will hopefully connect.
  4. Not so long ago i have assembled a new pc for an Asus monitor. I strongly believe I have bought all the necessary components needed. When I turned it on everything seems to be working from the cpu cooling fan, the fans, and the lights installed. However, when I try to wire the newly built computer to the Asus monitor, it says displayport no signal. I've been spending hours and hours what can I do? Parts: MSI A320M-A PRO MAX AM4 AMD A320 SATA 6Gb/s Micro ATX AMD Motherboard Thermaltake - SMART 500W ATX12V 2.3 80 Plus Power Supply - Black AMD - Ryzen 3 3200G 3rd Generation 4-Core - 4-Thread - 3.6 GHz (4.0 GHz Max Boost) Socket AM4 Unlocked Desktop Processor CORSAIR - Vengeance LPX 8GB (2PK 4GB) 3GHz PC4-24000 DDR4 DIMM Unbuffered Non-ECC Desktop Memory Kit - Black PNY - 250GB Internal PCI Express Solid State Drive m.2 DIYPC DIY-S07 Black Steel ATX Mid Tower Computer Case COOLER MASTER R4-S2S-124K-GP Silent Case Fan (4-Pack) I've tried everything from and hdmi cable to dvi cables and nothing seems to work. What can I do to get the signal?
×