Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

tehgreg

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About tehgreg

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I figured it out. It may not be the most efficient solution but it worked. I unplugged every single fan from this connector box thing on the back and connected them individually to the motherboard. For some reason they didn't work when I tried to connect them to a single slot on the motherboard via this PWM cable. Sorry for the commotion.
  2. No. Besides the usual (USB, audio) there's only a button for controlling the LED lights (it works) and the power button.
  3. Yes. Initially I missed that part and the fans didn't glow and spin. I connected the power cable and they started glowing but didn't spin. (at least I did that right)
  4. Hi, Today I finished building my PC and I encountered a problem. I bought this case: SilentiumPC Armis AR6X EVO TG ARGB and this motherboard: ASUS TUF GAMING X570-PLUS I managed to connect everything on the first try, the PC booted but none of the case fans are spinning. The RGB for them is working, it's just that they are not spinning. I assumed that all I have to do is connect the cable named "PWM" from the back of the case to any of the "CHA_FAN" slot and be done with it. I'd really appreciate if anyone could help me or point in the right direction. (I'd also appreciate if you spoke in layman's terms). Greg.
×