Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

GTXstore

Member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About GTXstore

  • Title
    Newbie
  1. no, but then i know if it is not working at all or if it just some solder that has some bad contact, but do you have some idea what it could be? (watch the video)
  2. when do you know you can bake a motherboard? My mobo don't post, it starts, restarts and stays on but with no post and no beep. even without ram, and cpu it keeps doing this, but if i plug out the cpu power cable and starts it, it starts and stays on but stil, with no post or beep. Please help! this is what is does with cpu and ram (it is a video): https://drive.google.com/file/d/1BuUq4JESaWinAxsS5RWPpJChG8dSNF7L/view?usp=sharing
  3. I know, but the game is so stuttering its almost imposible to drive, the game keeps freezing, and windows is using 5.12gb of ram
  4. I have 8gb of RAM instaled on my computer, when im starting gta 5 and play ut for like 15min it uses 2gb of RAM and that is 89% of all instaled ram on my pc. Why dosent it use more ram? And windows is using 2gb (i have heard that) but if that is 89% og my ram, that is more than 2gb so i should have 6gb for gta 5 but its using 2gb and that is 89%, no other programs are on. please help!!
  5. I have a mobo that i got from an old computer, the mobo worked fine. I changed the thermal compund and dusted the cpufan. Now the mobo wont start, it starts and stops, then it restarts and stays on without any post, with no beep or display output. I know my psu is fine, i used the same psu in my main rig, but no luck. I have tried wit a diffrent cpu, and ram, and i have made sure that my ram is ok. I have tried resetting the bios, changing cmos battery, but with no luck. I hope i can get some help with somebody that has a long experience with computer building! There are no bent pins, i did not put on thermal compund incase i needed to take off the cpu again. heres is my result: https://drive.google.com/file/d/1BuUq4JESaWinAxsS5RWPpJChG8dSNF7L/view?usp=drivesdk
  6. I have a mobo that i got from an old computer, the mobo worked fine. I changed the thermal compund and dusted the cpufan. Now the mobo wont start, it starts and stops, then it restarts and stays on without any post, with no beep or display output. I know my psu is fine, i used the same psu in my main rig, but no luck. I have tried wit a diffrent cpu, and ram, and i have made sure that my ram is ok. I have tried resetting the bios, changing cmos battery, but with no luck. I hope i can get some help with somebody that has a long experience with computer building! There are no bent pins, i did not put on thermal compund incase i needed to take off the cpu again. heres is my result: https://drive.google.com/file/d/1BuUq4JESaWinAxsS5RWPpJChG8dSNF7L/view?usp=drivesdk
  7. Here is my result: https://drive.google.com/file/d/1BuUq4JESaWinAxsS5RWPpJChG8dSNF7L/view?usp=drivesdk The same as before
  8. ok, will try! There is No bent pins, i did not put on paste incase i needed to take off the cpu
  9. yeah, i would not trust that account. Steam is free! people should not pay for some jackass's steam libary, because, you wil eventuly pay more than he paid for the games and then he wil make money on that!
  10. I have a mobo that i got from an old computer, the mobo worked fine. I changed the thermal compund and dusted the cpufan. Now the mobo wont start, it starts and stops, then it restarts and stays on without any post, with no beep or display output. I know my psu is fine, i used the same psu in my main rig, but no luck. I have tried wit a diffrent cpu, and ram, and i have made sure that my ram is ok. I have tried resetting the bios, changing cmos battery, but with no luck. I hope i can get some help with somebody that has a long experience with computer building!
×