Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

krlos1823

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About krlos1823

  • Title
    Newbie
  1. that what i guessed, but i try 2 diferent cables and de bug still happen something, sometimes when i start the computer or when i playing someting in fullscreen and i minimize the game and change window, im using a display port 1.2 cable, im using a pci extensor because that come with the coolermaster vertical gpu mount kit.
  2. no, display port 1.2 on both, i already change to new cables and the problem still persist
  3. Hi i have two monitors one is the aorus AD27QD and the other is a samsung c24fg70 both to displayport to a strix 2080ti, sometimes my main display (aorus AD27QD) change to 120hz and YCBCR Color i need to disconnect the monitor to get batck to 144hz and rgb color, i have mi gpu conected to a PCI-E cable extensor because a i use a vertical gpu mount, also i use gsync on my main display, the error happens when some games open or when i turn of and on back the computer, i get noticed because the image looks a little pixelated, sorry for my bad english i live in mexico
  4. Hi i have two monitors one is the aorus AD27QD and the other is a samsung c24fg70 both to displayport to a strix 2080ti, sometimes my main display (aorus AD27QD) change to 120hz and YCBCR Color i need to disconnect the monitor to get batck to 144hz and rgb color, i have mi gpu conected to a PCI-E cable extensor because a i use a vertical gpu mount, also i use gsync on my main display, the error happens when some games open or when i turn of and on back the computer, i get noticed because the image looks a little pixelated, sorry for my bad english i live in mexico
×