Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LilFluffyDuck

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About LilFluffyDuck

  • Title
    Newbie

Contact Methods

  • Discord
    BigFluffyDuck#6868

System

  • CPU
    i7-9700K 3.6GHz
  • Motherboard
    MSI Z390 Mag Tomahawk
  • RAM
    G.skill Trident 16Gb 2x8
  • GPU
    EVGA 2070 Black
  • Case
    Phanteks Eclipse p400
  • Storage
    Samsung Evo 860 1Tb, M.2 500Gb
  • PSU
    Corsair 750W
  • Display(s)
    Dell S2716DG
  • Cooling
    Corsair h100i Pro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. So i started downloading Rainbowsix siege TTS and i noticed that it says my disk usage is 1.2Gb/s to 600KB/s when my Network usage is around 15Mbps. I am doenloding it onto my Samsung 860 evo with is supposed to have the write speed of around 500Mb/s. Its always been like this. Why is this happening?
  2. A year ago I upgraded the storage in my ps4, I switched the standard 1TB drive for a seagate 2TB. I’ve slowly been running out of space on my custom pc and i was thinking that i could add the sony 1Tb drive Into my rig. So i did that, i enabled the drive in Bios but when the pc booted it didn't show up. Maybe its because of the format of the drive or because it still has the original files on it but i don’t know how to wipe it. Are there way to make this work? EDIT: i had the numbers wrong
×