Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ethan Gregeny

Member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Ethan Gregeny

  • Title
    Newbie
  • Birthday 2004-12-16

Contact Methods

  • Discord
    Ethan Gregeny #6711

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Florida

System

  • CPU
    Ryzen 5 3600
  • Motherboard
    Auros b550 pro ac
  • RAM
    Evo Spear 8g x 2 3000 MHz
  • GPU
    MSI Tri Frozr RTX 2070
  • Case
    ICUE 220T
  • Storage
    Seagate barracuda 2tb, crucial p2 500gb
  • PSU
    Cooler Master 750w
  • Laptop
    HP Omen 15 (2016 version)
  • Phone
    iPhone 11 Pro Max

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @Mr Sparklei have all of the io connectors except the hd audio. Where do I find that?
  2. The switch to turn the power supply on?
  3. I think the power switch is installed correctly
  4. Only these parts could be faulty?
  5. @Mr Sparkle I just rebuilt everything in the pc. I tried to take 1 stick of ram out but it didn’t work. I realized that not all the standoffs were screwed in so I screwed them in and nothing happened. I don’t know what else to do besides go to a computer repair store and see what they say. I noticed that whenever I plug in my hdmi into my gpu the monitor says it has a signal But then it says no signal then turns off.
  6. https://gyazo.com/b63bfda8f6504c9157bada65ac7371e4
  7. @Mr Sparkle It didn’t work... should the power supply fan turn on immediately?
  8. @Mr Sparklei fixed that but I think it was the standoff screws for the mb was the problem, I didn’t plug all of them in I am going to do that and I’ll let you know.
  9. Yes I can everything from the psu is plugged in.
  10. Building my first pc, won’t boot Specs: Motherboard: b550 auros pro ac Cpu: Ryzen AMD 5 3600 Gpu: MSI RTX 2070 TRI frozr Psu: cooler master 750w 80+ gold Ram: evo spear 8g x 2 3000MHz Case: Corsair icue 220t I made sure to plug everything in but it just won’t boot. I checked that these parts are compatible and they are. I plugged in the case to the bottom of the motherboard into a usb 2 port. I tried jump starting the motherboard but nothing would happen. The only glimpse of it booting is a no signal screen on my monitor. https://gyazo.com/28ee79f7c88b75583881ad6d7e95c0ec
×