Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Xplosiv.ie

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Xplosiv.ie

  • Title
    Newbie
  1. FIXED: After a tip from a friend he directed me to this page explaining that the page files were being stored on the slower HDD instead of the SSD which was slowing in turn reducing performance. I was able to only allow paging files on SSD and it fixed the issue immediately. Here is the link to fix for anybody else who has this isue:
  2. Hi All, Description of Issue: I purchased a brand new gaming laptop a month and a half ago which I mainly use to play Modern Warfare. Up until yesterday the machine had been performing perfectly without any issues. Suddenly, while I was in-game, the internet stopped working so I exited the game and re-loaded when the internet returned 10 mins later, since then the game has been unplayable due to horrendous static lagging. The internet has become stable again so I believe the lag is not caused by a poor internet connection. For comparison I tested Red Dead Redemption 2 story mode offline (which also up until that point had no issues whatsoever) and the same performance issues remained. From one moment to the next I can go from 100 FPS to 1 FPS and then back to 100. I did not install any software or perform any updates in the 10 mins. How can there be a loss of performance like this from one moment to the next? No other programs have been running whilst I was running the tests. This unknown change has basically reduced the performance of the machine to that of my 5 year old Thinkpad and is intolerable when trying to game. Things I've tried: Restarting the PC Uninstalling/reinstalling the game Installing newest Nvidia driver Performing a windows memory diagnostic Performing a hard disk error check (both drives) Reverting to a system restore point from last week Running several virus scans Ensuring the internal GPU was not being used I have noticed that on occasion when the game is running (on the main screen, not in a server) I am using 100% CPU and 88% memory capacity but I am not sure if this was the same before the errors started. PC Specs: Lenovo Legion Y540-15IRH Core i5-9300H 8GB RAM 1 TB HDD (Game data is on this drive) 256 GB SSD GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Home 64 Bit Bios: BHCN38WW I would greatly appreciate any help you can offer before I have to approach the vendor about a replacement under warranty. Please let me know if you require any further information. Many thanks.
×