Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

sam_barata

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About sam_barata

  • Title
    Newbie
  • Birthday May 12

Contact Methods

  • Steam
    sam_barata
  • PlayStation Network
    sbarata1234

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Portugal
  • Occupation
    Student

System

  • CPU
    Intel Core i9-9900K
  • Motherboard
    ROG Maximus XI Hero Wi-Fi
  • RAM
    G.Skill 2x16GB CL16
  • GPU
    RTX 2060 Super
  • Case
    Corsair Obsidian 500D
  • Storage
    WD black 1TB NVMe SSD
  • PSU
    Corsair RM650i
  • Cooling
    Corsair H115i
  • Operating System
    Windows 10 Education / Manjaro Linux

Recent Profile Visitors

36 profile views
  1. I tried installing pulseway on Manjaro Linux but I’m getting an error saying that /usr/sbin exists and I don’t know how to fix it pls help output bellow: sudo pacman -U pulseway_x64.pkg.tar.xz [sudo] password for samuelbarata: loading packages... resolving dependencies... looking for conflicting packages... Packages (1) pulseway-6.5-5 Total Installed Size: 12.74 MiB :: Proceed with installation? [Y/n] (1/1) checking keys in keyring (1/1) checking package integrity (1/1) loading package files (1/1) checking for file conflicts error: failed to commit transaction (conflicting files) pulseway: /usr/sbin exists in filesystem (owned by filesystem) Errors occurred, no packages were upgraded.
  2. CPU i9 9900k Motherboard ROG Maximus XI Hero Wi-Fi DRAM G.Skill 3200 2x16Gb GPU RTX2060 super SSD NVMe 1TB WD Black cooler corsair AIO h115i Corsair power supply RM650i
  3. Hi, About 3 weeks ago I decided to turn on AI overclocking on a Maximus XI Hero board with a 9900k and it was running perfectly until yesterday It performs everything great except when I tried editing a video in Premiere Pro. The computer reset every time I tried scrobbling fast through a long video in the timeline. I really needed that video edited so I turned of AI overclocking in the bios and it ran perfectly, so the problem is really with AI overclocking. Is there any fix for the ai overclocking? or do I need to manually overclock it? Thanks
×