Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ChromExe

Member
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About ChromExe

  • Title
    Member

Contact Methods

  • Discord
    5.56x45#8893
  • Reddit
    https://www.reddit.com/user/ChromeExe

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Boston
  • Interests
    PC building, gaming, talking to friends

System

  • CPU
    intel core i9-7900x @ 4.8ghz
  • Motherboard
    Aorus X299 gaming 7
  • RAM
    64GB TridentZ RGB 3200
  • GPU
    Nvidia 1080TI Founders edition
  • Case
    Lian Li o11 Dynamic
  • Storage
    Samsung 950 Pro 512, WD Black 2TB
  • PSU
    EVGA Supernova 1000G3
  • Display(s)
    2x MSI G27C2 1080p 144hz
  • Cooling
    Aorus 360mm liquid cooler
  • Keyboard
    Steelseries apex pro TKL
  • Mouse
    Logitech G502
  • Sound
    Razer Kraken TE
  • Operating System
    Windows 10 pro
  • Laptop
    Strix GX531GW-AB76

    i7-9750H
    RTX 2070 MMQ
    16GB DDR4 2666
    512 NVMe
    144hz 3ms
  • Phone
    iphone X 64gb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. all checked and working. however none of the sticks work alone.
  2. Specs -7900x -x299 G7 -64GB tridentZ 3200 CL16 -GTX 1070 -aorus 360mm aio -Lian Li o11
  3. Yeah water coolers have chances of failure. Remember this is liquid. The only way an air cooler can fail is a fan and that’s a $10 replacement. Once a watercooler fails though... yikes
  4. Hey guys, I slapped together a x299 PC today. Everything was working great until I saw that there was only 32GB of ram hooked up in my machine. The motherboard and software detects 4 slots being used, but everywhere it said “32GB” instead of the proper 64. I decided to reseat the ram, and got error code 55. Ever since I’ve been trying different configurations and it’s always error code 55. Tried clearing cmos but no luck
  5. ChromExe

    Help?

    not really. you can save some money by going amd and selling your old board and cpu though.
  6. did not. Pain to remove both hybrid cards but it is what it is. I'll clear cmos and try again with igpu
  7. nothing is on the GPU pins? Try a different motherboard slot
  8. The beep code has to do with your video card. Try to remount/reseat your video card
  9. ChromExe

    Help?

    Yeah the 6700 is struggling, 16GB ram is enough to stream. Think of upgrading the 6700.
  10. So I have this Z270 Prime-A series board. Came from a guy that owned a huge BTC thing (around 40 1070s, 20 1080s, 50 1060(6gb) 50 RX 580 cards etc) that died of OD. Never really thought much of it until I tested it today. It only boots with that 4GB crucial stick (2133, 1.2V CL15). I tried to swap the ram with 4 sticks of G.Skill 16GB 3200 CL16 (F4-3200C16D-32GTZR) ram. No boot. Proceed to test each slot, no boot. Ram isn't faulty by any means. I proceeded to flash bios to latest version, (I assumed he had some custom bios on there), and Tried again. To my dissappointment, still the same thing. Have tried all 4 sticks in different slots, have tried 1 stick 1 slot at a time, still no boot. Even memOK doesn't help. Ram is compatible according to the ASUS website. I get the yellow DRam light upon bootup when I try the G.Skill. Just stays there.No post. Specs: Intel Pentium G4400 4GB Crucial 2400 EVGA 1070 Hybrid cards in SLI Aorus 360mm aio 1000G3 PSU
  11. im guessing steam client at this point, just wait it out
  12. are you planning on using the two monitors as an ultrawide or just on extended display?
  13. judging by the other games you listed, I think its just optimized poorly, not hardware related so I don't know why you want to switch
  14. One is the CPU the other is AIO pump I believe
×