Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ttryon

Member
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About ttryon

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I would have no problem running a vm but I would just need help configing it.
  2. I have never use linux. And I would not know where to start.
  3. I would like to use to mainly as storage for pictures and any other documents.
  4. Can a computer as be a NAS? I would like to try this out if possible. Any ideas???
  5. Im still have problems with it not posting. I now have a graphics card but now Im not getting a beep at all from the board. Im so confused.
  6. @gloop Thank you. Currently my graphics card is on back order so I will be waiting until then for that. Will I need to do anything with the GPU for it to work other that put in on the motherboard and plug in the power?
  7. @gloop Since there is not integrated graphics will I need to put a graphics card in my computer first?
  8. CPU: AMD Ryzan 7 3700X Motherboard: Asus Prime X570-P Ram: Corsair Vengeance Pro 64GB (2x 32 GB) DDR4-3600 Storage: FireCuda 1 TB Power: Corsair HX1000i I just finished putting all the items in the case but when I was trying to get to the bios to start installing windows 10 pro. I could not get the boot window to come up. When the power switch is "on" on the power supply there is a light that turns "on" on the motherboard. Once power button is pushed on the case, the cpu fan and all case fan start spinning and ram lights up. The first thing that I tried was re seating everything. I pulled all the cables on both the motherboard and the power supply, nothing changed. Then I tried removing the SSD and all other case cables, no change. Can someone please help I dont understand what is going on? 1 minute ago Edit Options
  9. CPU: AMD Ryzan 7 3700X

    Motherboard: Asus Prime X570-P

    Ram: Corsair Vengeance Pro 64GB (2x 32 GB) DDR4-3600

    Storage: FireCuda 1 TB

    Power: Corsair HX1000i

     

    I just finished putting all the items in the case but when I was trying to get to the bios to start installing windows 10 pro. I could not get the boot window to come up. When the power switch is "on" on the power supply there is a light that turns "on" on the motherboard. Once power button is pushed on the case, the cpu fan and all case fan start spinning and ram lights up. The first thing that I tried was re seating everything. I pulled all the cables on both the motherboard and the power supply, nothing changed. Then I tried removing the SSD and all other case cables, no change.

     

    I have also tried different monitors I have tried an LG 4k, Samsung old monitor, and an tv monitor used the hdmi. This motherboard does not have any screen to say any errors. I just ordered the speaker to hear if there is any noise that comes from that.

     

    Can someone please help I dont understand what is going on?

    1. dizmo

      dizmo

      You'd be better off posting in the appropriate sub forum.

×