Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ArthurMorgan

Member
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About ArthurMorgan

  • Title
    Newbie
  1. Sorry, I don't get this. I'm not well familiar with memory cards stuff. Can you explain?
  2. Yep, I think that will solve my problem. I'll just get a new set of RAM. Thanks for the help!
  3. lol, i did not know there are two version of MATX board for Aorus b450, I was only depending on our local mobos. Sorry. I don't really know why I can't config this to 3200MHz, I guess I should just stick with 2133Mhz
  4. https://www.gigabyte.com/ph/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-10#kf this is my motherboard. Probably matters where you live, I live in South East Asia.
  5. I did not know there is b450m Elite. I am using Aorus B450M only.
  6. Yep, slot 2 and 4 only for dual channel. I was thinking that mobo is not supporting my ram? since CMW16GX4M2C3200C16 is not on the list https://download.gigabyte.com/FileList/Memory/mb_memory_b450-aorus_m_matisse_190828.pdf
  7. I only set XMP from disabled to Profile 1. No further adjustments/settings has been made.
  8. When I activate the XMP the voltage automatically sets to 1.35 from 1.2
  9. This is weird but the module from my corsair box is not in the list
  10. I just bought the whole PC 6 hours ago and haven't changed any settings at the bios.
  11. Hello, My PC goes blue screen when I enable XMP on my Aorus B450m, Ryzen 5 3600 and Corsair Vengeance Pro 2x8gb 3200mhz CMW16GX4M2C3200C16. I think it has something to do with the voltage, but im not really sure of it.
  12. Thanks for your insights. Really appreciate
×