Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Rowyn

Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Rowyn

  • Title
    Newbie
  1. That was the latest thing I tried and it didn't work
  2. I built a PC a few weeks ago and I still haven't found an issue to my problem. Everytime I try to boot my PC my DRAM light is yellow. I have tried starting with and without GPU installed, all configurations to install RAM, I've gotten the newest BIOS, and I have tried 2 different RAMs. There are other small things I have tried but I don't remember everything. My latest guess to what is wrong is that the Motherboard RAM slots are faulty so I'm probably going to refund my Motherboard if no one has an idea. -GIGABYTE GeForce RTX 2070 -AMD RYZEN 7 3700X 8-Core 3.6 GHz -ASUS AMD AM4 ROG Strix X570-F -CORSAIR CX750M V2 -Corsair Hydro Series H100x -G.Skill TridentZ RGB Series (2x8Gb) -Seagate BarraCuda 2TB -darkFlash J11 -Samsung 860 EVO 1TB I would really like to get this PC running because I have put so much time into it and have been working so hard to get this thing to run so if anyone has any ideas please let me know. I'll keep this open to answer any questions.
  3. I just tried taking the GPU out and Putting it back in and the monitor is still saying No signal for my DP and HDMI. Any other Ideas?
  4. No I haven't taken out the gpu and put it back in. I'll try that right now.
  5. I'm plugging into the ports of my GPU. Should I try plugging it into the mobo?
  6. I just built a New gaming Rig and was all ready to install windows. However when I plug in my HDMI cable to my to Monitor. My monitor says No signal and the same for my Display Port. I have tried unplugging everything and whatting and replugging everything in. I know its not a problem with the HDMI cable or monitor because it works with my Laptop and the Monitor just fine. This might be a easy fix I have just overlooked but I'm really not sure becuase I have tried a lot. The specs of the PC are -GIGABYTE GeForce RTX 2070 -AMD RYZEN 7 3700X 8-Core 3.6 GHz -ASUS AMD AM4 ROG Strix X570-F -CORSAIR CX750M V2 -Corsair Hydro Series H100x -GeIL SUPER LUCE 16GB (2x8GB) -Seagate BarraCuda 2TB -darkFlash J11 -Samsung 860 EVO 1TB I have a feeling it's a problem with the GPU for some reason but not 100% sure.
×