Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Rayven

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Rayven

  • Title
    Newbie

Contact Methods

  • Steam
    Rayven

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    United States
  • Interests
    Aviation, Pc hardware
  • Biography
    my utter and sincere disregard for bio boxes
  • Occupation
    video games

System

  • CPU
    Ryzen 5 3600
  • Motherboard
    MSI B450 Tomahawk
  • RAM
    Corsair Vengeance LPX DDR4-3200
  • GPU
    ASUS TUF GeForce GTX 1660 ti
  • Case
    CoolerMaster MasterBox Lite 5
  • Storage
    WD Blue
  • PSU
    EVGA 500-BR
  • Display(s)
    (1x) LG 27' 75Hz
  • Cooling
    AMD Wraith (Soon to be replaced)
  • Keyboard
    SteelSeries Apex 100
  • Mouse
    SteelSeries Rival 110
  • Sound
    Blue Yeti, Phillips SHP9500
  • Operating System
    Windows 10 64-Bit
  • Laptop
    Lenovo T60 (With Core 2 Duo T5600)
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

160 profile views
  1. System Specs: -Ryzen 5 3600 -MSI B450 Tomahawk -GeForce GTX 1660 ti (ASUS TUF 1660ti 6GB, recently got a new unit [about 5 days ago] for another issue, which caused me to lose use of my pc for over a month) -16GB Corsair Vengeance LPX DDR4-3000 Issued Games: CS:GO Brick Rigs Euro Truck Simulator 2 (and others most likely I haven't been able to test) Actual issue: Randomly, in game, triangular polys began to stretch, carrying their texture with them. Never has this happened before. I tried uninstalling my GPU from device manager and reinstalling drivers, I tried different graphics settings, different driver versions, and the same issue. It works perfectly fine in menus (like for example in the ETS2 menu where it pans across your truck), but when you load into the world, you have a few second grace period until all hell breaks loose and 5-6 polys begin to stretch across the screen Attempted Fixes: -Uninstalled from device manager, and reinstalled with new drivers -Tried driver version (Game ready) 456.55, and 451.72 -Tried messing with settings -Uninstalled and reinstalled GPU The gif at the bottom represents what happens in all games, not as severe in some. If anybody knows what I can do to resolve this, that would make my day. My PC was just broken for a month, and I cannot deal with doing school on the garbage county chromebooks. Thank you! (from Brick Rigs) In other games, such as ets2. its more frequent and severe
  2. It wasn't the first mobile phone, it was Linus' first mobile phone...I saw that video too...
  3. you can't cure stupid

  4. I think you guys should review the old Nokia 3310 for the memes...it would be really cool to see such an old phone get some love!
  5. ill bet my knowledge will double within the next few months...
  6. yeah I know a lot about computers already, because of the PcPartPicker forums, but here I can learn a lot more!
  7. thank you for welcoming me!
  8. I've been watching LTT and all the sub channels (techquickie, techlinked, shortcircut) and decided to join the forums....so, uhhh hi I guess...
  9. just joined...today is a good day, except for the fact my power supply is fried.

×