Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Rodzy

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Rodzy

  • Title
    Newbie
  1. Hi everyone, I've been troubleshooting this issue for the past week or so and am out of ideas. Specs: Ryzen 7 3700x Asus tuf gaming x570 wifi 16gb gskill trident z 3200 Rtx 2060 super Seasonic x series 850w psu 128gb plextor SSD 500gb Kingston SSD Windows 10 home 64bit Essentially the problem happens most often the first time I boot my PC on for the day, the mouse doesn't move smooth, audio is really stuttery and sounds almost robotic? If I use the windows shutdown windows will turn off but the PC stays on and all the fans keep going until I hold down the power button. Once I boot the system up again the stuttering is generally gone but the system will stutter again randomly when doing no particular task or at not particular. Below I've outlined the troubleshooting steps I've taken so far. Tried different PSU Reseating memory and graphics card Turned off all overclocks Reinstalled all drivers, installed older version of graphics driver with no success Moving OS to different SSD and only using that boot drive connected to the system Starting to feel as though the issue could be CPU related, lately when I boot the PC and the stuttering is occuring I start task manager and core temp to monitor usage. CPU Core 0 will be up between 30-70% while all other cores will be below 10, once I reboot the system and the stuttering is gone Core 0s usage goes back down. Thank you for reading and I'm open to any and all suggestions!
  2. Hi, I have the exact same issues on a recent ryzen build, did you ever find a fix?
  3. Hi I realize this is an old post but I built a new ryzen 3700x build recently and I have the EXACT same issues as you. Did you find a fix?
×