Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

deeganroma

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About deeganroma

  • Title
    Newbie
  1. The following sleep states are available on this system: Standby (S3) The following sleep states are not available on this system: Standby (S1) The system firmware does not support this standby state. Standby (S2) The system firmware does not support this standby state. Hibernate Hibernation has not been enabled. Standby (S0 Low Power Idle) The system firmware does not support this standby state. Hybrid Sleep Hibernation is not available. Fast Startup Hibernation is not available ^That is what pops up. I have been having issues getting my PC to wake from sleep lately and I can't for the like of me figure it out. I think it started after I installed a new m.2 SSD? I'm not entirely sure; it worked for a while then it wouldn't, then it would. I'm now on the longest stretch of having it not work. I wake my PC via keyboard stroke, mouse click or pushing the power button on the PC itself, and it clicks like normal, lights turn on like normal, but the monitors stay black and if I reboot them, they say no signal. My GPU is up to date.
  2. Well I do the same thing with it everyday.
  3. So for the past month or so, my PC started this thing where in the morning I would wake up and click my mouse, keyboard, whatever to wake my PC from sleep; but the monitors would stay black even though the click sound my PC makes when you turn it on still happens. I did a bunch of research, toyed with power settings and updates to windows/gpu drivers (which weren't available) and it seemed to fix it for a few days. Then I had trouble again, did more research and tweeking and it worked again! Now, I am on day 4 of problem persisting, I don't know if it's hardware related or not, I reached out to the site I built the PC on (NZXT BLD) and they are of little to no help. I don't know if it's my GPU, my monitors, maybe some software malfunction? I am not very tech savvy thus my post. And, yes, I have tried the GPU reboot key command. My specs are: NVIDIA GeForce RTX 2070 Intel i7-9700k @ 3.60GHZ MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC G.SKILL TridentZ RGB 3200MHz 2 X 8 GB Seasonic Focus GX 850W Gold
×