Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wildwhile

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Wildwhile

  • Title
    Newbie
  1. I do have all of the power connectors plugged in to the motherboard. Are you talking about updating the bios for the gpu when you are talking about updating the RX580? I have the newest drivers installed. I cannot install the newest bios for the motherboard because when it restarts, it gives me the boot failures. I’ll try to find some configuration profiles for this board.
  2. Hello all, I just put together a system for my son comprising of; MSI MPG X570 gaming plus motherboard XFX Radeon RX580 GTS G.Skill TridentZ RGB DDR4 3200 model:F4-3200C16D-16GTZR AMD Ryzen 2700 Western Digital WD Black SN750 NVMe M.2 2280 250GB Here is the problem, I cannot get this rig to continue to boot into windows without getting the boot led error on the motherboard. I have tried taking out one ram stick, even switched them. Cleared the CMOS. In fact, that is the only thing that lets me get back into the system. If I install the gpu drivers then restart the computer it will boot back in. But once I shut the computer down and boot back up, it will not get to the bios. I have to shut it down, unplug the psu and then clear the cmos. i cannot even update the bios either because it gives me the 3 beeps for boot device when it restarts. any tips, bios settings, would be greatly appreciated. Thanks in advance guys!
×