Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tom_Wood

Member
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tom_Wood


  1. 3 hours ago, Tom_Wood said:

    Thanks for the replies, I am leaning towards it being a Windows software issue as everything was working perfectly 20 mins before on Linux. I will give the Distro a go, and failing that I will try to re-install a different .ISO file. 

    Will come back with results.

    The live Ubuntu distro is working perfectly, internet is working nicely. So it is just a windows problem after all. I will probably try a fresh install and go from there. 

     


  2. After converting a Linux laptop to windows to be able to sell it for more, I tried to connect to the internet. I saw there was no Wi-Fi option. After some digging I saw there where no wireless adaptors in device manager. After trying to install some drivers to see if I could get it to show up, one of the driver installers said there was no wireless adaptor the drivers could be updated for. Does anyone know a fix for this at all. The laptop is Honor MagicBook 14, the wireless adaptor is Intel Dual Band Wireless-AC 8265. When in Linux everything worked perfectly, just wouldn't sell for as much as if it had windows.


  3. So I am in the final stages of making my first PC (so the problem is probably my fault). I have a M.2 SSD that is working perfectly and I have used to boot the PC, so I have an inactivated version of windows 10 64x bit. 

    However I also have a Seagate 1tb Hard Drive. I replaced it once (long story) now the new one spins up however it doesn't show up anywhere in the BIOS or windows. I have tested it in all of the 7 SATA ports with 5 different SATA cables so I think it isn't a hard wear problem. I saw it might have something to do with the SATA drivers but I don't really understand the difference betweeen RAID and AHCI or what they do. If there are any suggestions I am open to all.

    My CPU is a Ryzen 5 2400G 

    Motherboard is Asrock B450 Pro4

    Hard drive is Seagate 1tb (not sure if anything else is needed)

     

    Thanks for any help.

×