Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ary

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Ary

  • Title
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Argentina

System

  • CPU
    i5 3330
  • Motherboard
    MSI H61M-P31/W8
  • RAM
    2 x A-Data DDR3 4GB 1600
  • GPU
    GTX 760 2GB
  • Case
    Antec X1
  • Storage
    128GB ADATA SU800 / 1TB Western Digital Blue
  • PSU
    Antec VP550F
  • Display(s)
    23" LG
  • Keyboard
    Logitech g213
  • Mouse
    Logitech g502
  • Sound
    generic 2.1
  • Operating System
    Windows 8.1 64 bits

Recent Profile Visitors

25 profile views
  1. Ary

    NEW PSU Tier List

    Hello everyone, in the Tier D list(just don't buy...), if you have one of them is not recommend to use it? or not recommend to buy one of them right now in 2019?, I have an Antec VP500P it's good enough for a r5 1600+rx570?, Thanks
  2. Yess its only with dedicated GPU, he gave that computer to his dad (without GPU) like a year ago and since then never restarted. When reinstalled Windows I did it with the GTX960 on, why do I put it after?
  3. Are you sure is not the CPU? It's the only thing we didn't changed, what else you suggest could try?, Already done the non igpu thing, no good results
  4. I did even 2 times in one HDD(w 8.1 and w10), i don't have another 1150 CPU, and I think buying another one it's a waste since it's very expressive where I live, maybe a Celeron
  5. Never installed those when using the 760 and 960
  6. Hello! I really hope someone can give me an answer, like 3/4 years ago a friend bought a prebuilt system: CPU: i5 4440 MOBO: ECS H81 RAM: 4 GB Kingston value HDD: 500 GB WD Blue PSU: generic 450w CASE: generic (I want to make an appointment, all the parts we tested from other builds were correctly working previously in it's respect systems). So time after he decided to upgrade it, so he bought a GTX 960+EVGA 500w power supply, BUT something weird happened, the computer randomly restarted no matter what do you do, it could be: less than 5 secs you log into windows, whatching YouTube, playing games(not all, some games that demand little GPU power made it restart), with ms office, watching movies, i think even in idle(it had no consistency on usage time, it could be 5 mins or 4 hours). Tried reinstalling windows (with windows 8.1 and windows 10). We thought it might be the PSU, so he bought an Antec VP500P, just to see that the same day it restarted. I gave him my Antec VP550F that was fully working in my system at the time(i5 3330+GTX 760+h61 mobo) but AGAIN it restarted. It may be the the motherboard, so we changed it for a MSI H81M-P33, tried factory settings, disabling power efficiency settings, etc. Then trying luck with a Cougar MX idk well the model case, but didn't work. Tried with his brother HDD. Lastly changed the RAM for another 4GB Kingston value he had from a previous system, also bought a 8GB single stick from another friend system. A friend recommended changing the HDMI cable, so he bought an expensive asf cable but the pc STILL restarted. Also we tried in my house with my GTX 760 + my PSU in his (literally) new PC (new msi mobo + new RAM + new HDMI), but no matter what it restarted!! That PC made me truly angry, the only way that thing didn't restart was without a dedicated GPU. In total we changed: CPU: i5 4440 MOBO: ECS H81 --------------------------> H81M-P33 GPU: not included in prebuilt ----> GTX 960 ---> GTX 760(mine) RAM: 4 GB Kingston value --------> another 4GB Kingdom value from previous system --> 8GB Novatech from a friend system HDD: 500 GB WD Blue ---------------> his brother HDD PSU: generic 450w -------------------> EVGA 500W ----> Antec VP500P ---> Antec VP550F(mine) CASE: generic ----------------------------> Cougar case
×