Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

vargadenisz

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About vargadenisz

  • Title
    Newbie
  1. vargadenisz

    Gpu dead after a wire came loose

    A better angle and photo of those MT214, An ex-card means its dead for good?
  2. vargadenisz

    Gpu dead after a wire came loose

    I did solder and tape the wires but as it turns out the solder and the tape did not held much
  3. vargadenisz

    Gpu dead after a wire came loose

    But if the PCB is broken then the fan wouldnt start either? Because it's plugged in into the PCB
  4. vargadenisz

    Gpu dead after a wire came loose

    Thank you for your time
  5. vargadenisz

    Gpu dead after a wire came loose

    I did not smell anything tho The thing you said could be true but i don't want to give up so easily
  6. vargadenisz

    Gpu dead after a wire came loose

    The wire was there, the blue one l. Wires were taped with electrical tape but it fell of from the blue one, Now i removed from all tape so i can see the connections better I sent pictures of the area but i cannot see any burn marks
  7. The long story short (r9 290x reference) I replaced the stock cooler with my old directcu ii from a r9 280x after sanding down the parts where it needed. I had to lenghten the wires so it can reach the card's fan terminal. For the first try the card started,fan started,everything was working, i was like hell yeah, even temps were around 50C degree I tried some load on the card when a cable came loose from the lenghtened fancable and something in my pc made a quiet pop and it shut down. Pc boots and everything seems to be working exept the card. I did fix the cables and rechecked every cable and soldering but the card doesn't turn on only the fan. No signal and it doesn't heat up anymore. I checked the caps and saw nothing out of ordinary tomorrow check the card in an other pc I would like to know what parts should i check or any advice getting it working again
×