Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AngusMalcolmSpence

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About AngusMalcolmSpence

  • Title
    Newbie
  1. AngusMalcolmSpence

    Freezing when loading Windows/Bootable USB

    No worries no worries. Yes it works now - thank god, so many days trying to figure it out. Thanks for you help!
  2. AngusMalcolmSpence

    Freezing when loading Windows/Bootable USB

    How did you update your bios?
  3. AngusMalcolmSpence

    Freezing when loading Windows/Bootable USB

    Would you think you would be able to boot in safe mode if there was an issue with MOBO? I'll will try this when I get in and update. Will also test linux based OS, just to test whether it is MS.
  4. AngusMalcolmSpence

    Freezing when loading Windows/Bootable USB

    This is what I'm trying to run: Intel Core i7 9700K ASUS ROG Strix Z390-E NVIDIA RTX2080 2x8GB Corsair Vengeance LPX Corsair H100i Samsung 970 EVO 500GB M.2 PCIe Corsair RM650X
  5. AngusMalcolmSpence

    Freezing when loading Windows/Bootable USB

    I am having, what seems like the same problem. XMP gets it to setup but freezes up before I can get through installation. Someone from microsoft reckons it's a problem with the MOBO as system passes POST fine, but you have indicated that this wasnt the issue for you.
  6. Hi there, I have recently built a new PC with the following components: Intel Core i7 9700K ASUS ROG Strix Z390-E NVIDIA RTX2080 2x8GB Corsair Vengeance LPX Corsair H100i Samsung 970 EVO 500GB M.2 PCIe Corsair RM650X The build passes post and I can access BIOS with no issues. Within the BIOS all components appear correctly, apart from the fact that the M.2 drive does not appear as a bootable drive (it does however appear within the storage section as recognised). I purchased Windows 10 from Microsoft on the pre-installed USB drive. When I go to boot from the USB in most instance the computer then freezes up on the ASUS loading screen but occasionally the Windows installer setup will run but freezes at after a few moments. I have tried only using one stick of ram and replacing ram and fault persists. I have ran with and without graphics card and issue persists. I have installed the windows setup onto a fresh USB drive and tried to install however this didn't work either. CPU temp is idling around 28 degrees so don't think there is an issue there. I'm just wondering how I should proceed in further troubleshooting the matter, before irrationally sending components back to suppliers. Any tips would be greatly appreciated. Thanks
×