Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

EriktenB

Member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About EriktenB

  • Title
    Newbie
  1. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    That did the trick! Thank you so much for helping me out, such a relief
  2. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    the Launch CSM is grey, I can't get to that, nor can I change it.
  3. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    the Launch CSM is grey, I can't get to that, nor can I change it.
  4. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    Nothing actually
  5. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    There is no legacy/UEFI toggle in the BIOS. Or do you mean I have to get into the bios/uefi via the usb-drive with the Windows install?
  6. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    Only one, just the 1TB hard disk.
  7. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    I have got the blank SSD drive. I succeeded in booting from a USB-drive with a Windows installing. I'm now trying to install Windows to the SSD, hope that helps...
  8. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    After using the CMOS-jumper the BIOS got reset to default settings, thats probably the thing that started this problem I can't revert to previous user settings. Selecting default settings, save and exit give me that "Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected device and press a key" screen.
  9. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    I've tried, but no luck unfortunately. Strange thing is, I can boot from a USB-drive and during the installation proces the SSD is being detected. I'm trying to install Windows on the SSD, but its stuck at 37% for about an hour. I'll let it run overnight to see if it helps.
  10. EriktenB

    Can't boot after BIOS reset

    I've got a pre-built Acer Aspire TC-603 (i5-4440, 8GB ram, 1TB hard disk, Windows 10 Home) to which i've added an GTX-1050ti. I've been planning to add an SSD to my PC. In order to remove the bios-password I used the CLR_CMOS jumper on the motherboard. The password was removed and I got acces to the bios setup utility. After saving and closing I got a black screen with: "Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected device and press a key". I've never had any boot-problems before. It looks like the hdd is still being detected by the bios, It is listed in the Miscellaneous tab as "sata port1", but I can't see it in the "hard disk drive priority". I guess the bios does recognize the drive, just not as a boot drive? Does anyone have some advise for me? Greetings!
  11. I've got a pre-built Acer Aspire TC-603 (i5-4440, 8GB ram, 1TB hard disk) to which i've added an GTX-1050ti. I've been planning to add an SSD to my PC. Only problem was, there was a password to get to the bios. In order to remove te password I used the CLR_CMOS jumper on the motherboard. The password was removed and I got acces to the bios setup utility. After saving and closing I get a black screen with: "Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected device and press a key". I've never had any boot-problems before. It looks like the hdd is still being detected by the bios, also the boot sequence looks ok to me. Does anyone have some advice for me? In advance, thank you all very much for helping me out! Greetings!
×