Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Burgerman911

Member
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Burgerman911

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks will do, I just reset my cmos and now it says I have a DRAM error because the light on my mother board and I still have nothing on my screen
  2. Hi I really need help, I disabled my GPU In device management and now I have a black screen and I can’t do anything, I need help ASAP. I7-7700k @4.2Ghz MSI 1070ti g.skill Trident Z 16GB 3000Mhz ASUS Z270H This are some of my specs let me know if you want all of them, any help I can get would be appreciated. This all started when I got daVinci resolve 16 black magic today. I tried to start it up and it wouldn’t start so I tried restarting my pc a few more times and it still wouldn’t lunch. I decided to uninstall and reinstall it again, but it didn’t work. At this point I looked up fixes on YouTube for Davinci resolve 16 and the one I followed was this one linked at the bottom of this post, it’s only a 2 minute video so I guess watch if you want it might help. So after following those steps it actually worked so I edited my Spanish project on and put it on YouTube and shut down my pc. I went back to my pc not to long after and thought to myself, I wonder if I reverted the one setting I changed in my bios back to what it was before if DaVinci resolve would still work, by the way when I changed IGPU Multi-monitor from disabled to enabled it also changed the primary display from auto to something else not sure what. Ok so I come back to my pc and I’m pressing f2 ,which gets me into bios all the time, and it didn’t work my screen was just black so I restarted my pc and just let it boot into windows and it did perfectly fine without a problem, but the one thing I noticed that it didn’t give me the screen where it says “press f2 or delete to run bios” or something similar to that. I restarted my pc yet again and pressed f2 and all I got was just a black screen, but when I restarted and I let it sit boom right into windows, so I tried to get into bios again another black screen. I was very confused I tried switching my Display port cable that was plugged into my GPU for a HDMI and I plugged it into my motherboard instead, but then I literally didn’t get any signal from that at all bios or windows, so I switched back to my DP cable and plugged it back into my GPU so now I go into Device management then I went to display driver, or something like that and first disabled my i7-7700k’s integrated graphics thinking it would do something, but it didn’t. So I enabled my integrated intel graphics again, and right after that I disabled my GPU and my screen went black and now I legitimately can not do anything on my computer bios or windows. So basically both my problems are trying toreenable my GPU so I can see my screen again and also trying to get my bios fixed so I can go back into it. I built this pc a year ago and this is the first problem I ever had with it, also I built my brothers pc so should I put my GPU in there and try and wipe and reinstall the drivers. Thanks for your help and reading if anyone needs help clarifying what I said just ask I’ll be happy to explain as much as I can.
  3. Okay, would you have any idea why I wasn't able to enter into bios before I disabled my GPU? Because the only thing I did in bios was change IGPU from disabled to enabled. Is there a way to reset bios without being able to get onto it or being able to see the display. I have a ASUS STRIX Z270H motherboard.
  4. I tried delete too, but the thing is I always used f2 and it always worked. Can I include a video to show what’s happening on here? It doesn’t even give me the option to go into bios though. It just doesn’t boot into anything if I press f2 or the other bios keys. It just says no signal, but if I restart and don’t touch any of the keys that would get me into bios it boots to windows, and now it doesn’t do anything anymore because I disabled my GPU.
  5. How do I reset bios because as of right now my bios screen does not show up at all. I fully explained my problem in the original post, but I will definitely try this. Thanks for your time and help. Ps I have a ASUS STRIX Z270H
  6. I’ll try this when I get home, but the thing is as I said up in my super long explanation up there, I don’t blame you if you didn’t read it because how long it is, but this whole problem started because I was trying to find a solution to get into bios because it wouldn’t boot up if I pressed f2 to get into bios, but if I left my pc alone it would boot into windows no problem. I don’t know what I was thinking but decided to try and find a solution and I thought maybe disabling my GPU would work but it didn’t so now I have no clue what to do because I couldn’t even get into bios. If you want more info I recommend to read what I wrote up there in the original post. I will 100% try what you said and thanks for your time and help.
  7. I tried that with a HDMI cable and it didn’t work, I’ll try it again for sure. Thanks for your help
  8. Hi I really need help, I disabled my GPU In device management and now I have a black screen and I can’t do anything, I need help ASAP. I7-7700k @4.2Ghz MSI 1070ti g.skill Trident Z 16GB 3000Mhz ASUS Z270H This are some of my specs let me know if you want all of them, any help I can get would be appreciated. This all started when I got daVinci resolve 16 black magic today. I tried to start it up and it wouldn’t start so I tried restarting my pc a few more times and it still wouldn’t lunch. I decided to uninstall and reinstall it again, but it didn’t work. At this point I looked up fixes on YouTube for Davinci resolve 16 and the one I followed was this one linked at the bottom of this post, it’s only a 2 minute video so I guess watch if you want it might help. So after following those steps it actually worked so I edited my Spanish project on and put it on YouTube and shut down my pc. I went back to my pc not to long after and thought to myself, I wonder if I reverted the one setting I changed in my bios back to what it was before if DaVinci resolve would still work, by the way when I changed IGPU Multi-monitor from disabled to enabled it also changed the primary display from auto to something else not sure what. Ok so I come back to my pc and I’m pressing f2 ,which gets me into bios all the time, and it didn’t work my screen was just black so I restarted my pc and just let it boot into windows and it did perfectly fine without a problem, but the one thing I noticed that it didn’t give me the screen where it says “press f2 or delete to run bios” or something similar to that. I restarted my pc yet again and pressed f2 and all I got was just a black screen, but when I restarted and I let it sit boom right into windows, so I tried to get into bios again another black screen. I was very confused I tried switching my Display port cable that was plugged into my GPU for a HDMI and I plugged it into my motherboard instead, but then I literally didn’t get any signal from that at all bios or windows, so I switched back to my DP cable and plugged it back into my GPU so now I go into Device management then I went to display driver, or something like that and first disabled my i7-7700k’s integrated graphics thinking it would do something, but it didn’t. So I enabled my integrated intel graphics again, and right after that I disabled my GPU and my screen went black and now I legitimately can not do anything on my computer bios or windows. So basically both my problems are trying toreenable my GPU so I can see my screen again and also trying to get my bios fixed so I can go back into it. I built this pc a year ago and this is the first problem I ever had with it, also I built my brothers pc so should I put my GPU in there and try and wipe and reinstall the drivers. Thanks for your help and reading if anyone needs help clarifying what I said just ask I’ll be happy to explain as much as I can
  9. Burgerman911

    I disabled my GPU In device management

    I’ll try for sure. If you want to check I edited my original post to go into more detail about my problem thank you for sharing
  10. Burgerman911

    I disabled my GPU In device management

    My motherboard doesn’t have a DP so I used a HDMI cable but I got nothing. Also I’m like 99% is disabled it in Device management, but I might of uninstalled it instead, but I’m pretty sure it’s the first one. If you want to check I went over my problem in detail on my original post I edited it cause it didn’t have enough info. Thanks for your help
  11. Burgerman911

    I disabled my GPU In device management

    If u want to ready my full problem I edited my original post. Thanks for the tip I’ll definitely try anything will help
  12. Burgerman911

    I disabled my GPU In device management

    I7-7700k MSI 1070ti g.skill Trident Z 16GB 3000Mhz ASUS Z270H let me know if you want anymore specs thanks for your help
  13. Hi I really need help, I disabled my GPU In device management and now I have a black screen and I can’t do anything, I need help ASAP. I7-7700k MSI 1070ti g.skill Trident Z 16GB 3000Mhz ASUS Z270H This are some of my specs let me know if you want all of them, any help I can get would be appreciated. This all started when I got daVinci resolve 16 black magic today. I tried to start it up and it wouldn’t start so I tried restarting my pc a few more times and it still wouldn’t lunch. I decided to uninstall and reinstall it again, but it didn’t work. At this point I looked up fixes on YouTube for Davinci resolve 16 and the one I followed was this one linked at the bottom of this post, it’s only a 2 minute video so I guess watch if you want it might help. So after following those steps it actually worked so I edited my Spanish project on and put it on YouTube and shut down my pc. I went back to my pc not to long after and thought to myself, I wonder if I reverted the one setting I changed in my bios back to what it was before if DaVinci resolve would still work, by the way when I changed IGPU Multi-monitor from disabled to enabled it also changed the primary display form auto to something else not sure what. Ok so I come back to my pc and I’m pressing f2 ,which gets me into bios all the time, and it didn’t work my screen was just black so I restarted my pc and just let it boot into windows and it did perfectly fine without a problem, but the one thing I noticed that it didn’t give me the screen where it says “press f2 or delete to run bios” or something similar to that. I restarted my pc yet again and pressed f2 and all I got was just a black screen, but when I restarted and I let it sit boom right into windows, so I tried to get into bios again another black screen. I was very confused I tried switching my Display port cable that was plugged into my GPU for a HDMI and I plugged it into my motherboard instead, but then I literally didn’t get any signal from that at all bios or windows, so I switched back to my DP cable and plugged it back into my GPU so now I go into Device management then I went to display driver, or something like that and first disabled my i7-7700k’s integrated graphics thinking it would do something, but it didn’t. So I enabled my integrated intel graphics again, and right after that I disabled my GPU and my screen went black and now I legitimately can not do anything on my computer bios or windows. So basically both my problems are trying to reenable my GPU so I can see my screen again and also trying to get my bios fixed so I can go back into it. I built this pc a year ago and this is the first problem I ever had with it, also I built my brothers pc so should I put my GPU in there and try and wipe and reinstall the drivers. Thanks for your help and reading if anyone needs help clarifying what I said just ask I’ll be happy to explain as much as I can.
×