Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ference

Member
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Ference

  • Title
    Member
  • Birthday 2003-01-14

Contact Methods

  • Steam
    ference_jansen

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Noord Brabant, Netherlands
  • Occupation
    IT (intermediate vocational education)

System

  • CPU
    Ryzen 7 3700x
  • Motherboard
    Asus Prime x570-p
  • RAM
    2x8 GB Corsair Vengeance LPX (3600 MHz)
  • GPU
    Asus Dual RTX 2070 Super EVO
  • Case
    Silverstone Grandia gd09
  • Storage
    512GB samsung 970 evo
  • PSU
    EVGA SuperNova 750 g3
  • Display(s)
    MSI Optix MAG241C
  • Cooling
    Noctua nh u9s
  • Keyboard
    Razer Huntsman
  • Mouse
    Razer Viper
  • Sound
    Coolermaster mh751
  • Operating System
    Windows 10 pro (not activated)
  • Laptop
    HP ProBook 450 g6 (i7 8565u)
  1. I can't help you with this one but probably other users will. But always disable BitLocker. It will only cause problems
  2. So i added a new drive to my computer (E:) I booted up my pc and my 512gb NVMe drive is now a system reserved partition. How do i fix it and get my data back like it was before i added the new disk. (C:) 250gb sata (D:) 512gb NVMe (before it got changed to system reserved) (E:) 250gb sata (New added disk) (G:) 512gb external ssd
  3. So i made a 10gb partition just for the page file. So all the virtual memory of the computer goes to the E partition. But what are the correct settings for it to work? or does it even work? This is for a school project but i lost how to do it.
  4. (I'm currently updating the bios) Nope, the same bios was already installed
  5. So i have an old inspiron 530s. I turned it into a mining rig with one gpu for now. but no GPU lights, fans or anything turned on. I bought two riser cables and tried both of them. I checked the display adapters in windows 10 but only the integrated intel one was listed. I disabled it, lost video signal, and rebooted my pc. I downloaded the drivers but no device was found. I reinstalled all cables that had to do something with the gpu. The bios is ancient, i searched everything up but nothing mentions the GPU. Are there anymore things i could try?
  6. I have the 3700x in my system for a months now. I always have msi afterburner, Core temp and other hardware monitors running. On my laptop with a i7 8565 all 4 cores have different temperatures. On my Ryzen 7 all cores have the same temperature. Why is that?
  7. When i try to rename a folder i get an error saying:error screenshot.pdf It happend when i made a new hard drive partition. does anyone know a solution? thx!
  8. it's worth it to upgrade to 144Hz. Especially if you have a 600 dollar graphics card
  9. msi optix mag241c 1080p 144hz 24''
×