Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

CheesyTwister

Member
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About CheesyTwister

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Also, have you found a fix for it? It's so annoying tried downloading different drivers and stuff but nothing is fixing it.
  2. It says i am connected to 5ghz but i tested the 2.4 on my phone and it seems to be the same speed thank you for your response.
  3. So my internet speed went from around 200 on average to like lower than 80 on my pc. On my phone and my other family members phones its still 200, using the 5ghz network. I have the TP-Link AC1300 PCIe
  4. Specs: CPU: AMD - Ryzen 5 2600 3.4 GHz 6-Core Processor @ 4.0ghz CPU Cooler: Cooler Master - Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler Motherboard: MSI - B450 Gaming Plus ATX AM4 Motherboard Memory: Corsair - Vengeance LPX 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3000 Memory Storage: Crucial - MX300 275 GB 2.5" Solid State Drive Storage: Western Digital - Caviar Blue 1 TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Video Card: Zotac - GeForce RTX 2060 6 GB GAMING AMP Video Card Case: NZXT - H500 (Black/Red) ATX Mid Tower Case Power Supply: EVGA - SuperNOVA G2 550 W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply Both cpu and gpu percentage is very low, cpu around %30 and gpu is around %40. Only get like 70-80 average.
  5. So i have my r5 2600 @4.0 and my Rtx 2060 50mhz+ is 550 watts enough?
  6. Specs: CPU: AMD - Ryzen 5 2600 3.4 GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Cooler Master - Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler Motherboard: MSI - B450 Gaming Plus ATX AM4 Motherboard Memory: Corsair - Vengeance LPX 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3000 Memory Storage: Crucial - MX300 275 GB 2.5" Solid State Drive Storage: Western Digital - Caviar Blue 1 TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Video Card: Zotac - GeForce RTX 2060 6 GB GAMING AMP Video Card Case: NZXT - H500 (Black/Red) ATX Mid Tower Case Power Supply: EVGA - SuperNOVA G2 550 W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply I can overclock my cpu in ryzen master at a stable 4.0 at good temps. But when i try to overclock through the bios it doesn't boot after i save the settings.
  7. wow ok so should i take it off and put it back on?
  8. So i was installing my 212 evo yesterday and i heard a thump, I didn't know what it was until today when i look into my case and there is a random nut against the mobo and my gpu. I'm just wondering if its important or if it came with the evo or if it even is apart of my pc at all.
  9. I think i should also add that it really only happens when i change the coruse and press start
  10. ok, but i know for a fact its not overheating but i will.
  11. Specs: { Intel - Core i5-7500 3.4GHz Quad-Core Processor Gigabyte - GA-H110M-A Micro ATX LGA1151 Motherboard Corsair - Vengeance LPX 8GB (2 x 4GB) DDR4-2133 Memory Crucial - MX300 275GB 2.5" Solid State Drive Western Digital - Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive PowerColor - Radeon RX 580 8GB Red Devil Video Card EVGA - SuperNOVA G2 550W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply } So just recently i got a steering wheel and started playing assetto corsa, and it my pc starts restarting itself without any errors or bsods. Sometimes it crashes within 5 min of launching and sometimes its like 45 min after. And as far as i can tell its only assetto corsa. I've played rocket league, pubg, gangbeasts, and a few other games for min 30 min and none of those games have crashed.
×