Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Protongog

Member
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Protongog

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Occupation
    Photographer

System

  • CPU
    Ryzen R7 1700
  • Motherboard
    Asus CROSSHAIR VI HERO
  • RAM
    32GB Corsair VENGEANCE DDR4 2133MHz (2 x 16GB)
  • GPU
    Zotac 980Ti
  • Case
    NZXT H440
  • Storage
    256GB SAMSUNG SM961 M.2, PCIe NVMe (up to 3100MB/R, 1400MB/W)
  • Display(s)
    BENQ 27 inch
  • Cooling
    Corsair H100i V2
  • Keyboard
    Corsair RGB Strafe
  • Mouse
    Steelseries Rival
  • Operating System
    Windows 10 Pro
  1. Protongog

    Looking for a gaming monitor under £350

    That looks good to me. I never thought to use PC part picker for this good call
  2. Hi all I have a good monitor for photo and video editing but it is painful to use for gaming due to low refresh etc. I do not need the best of the best I just want a smooth experience. Any recommendations. £300 budget ish.
  3. Hi guys looking for some help, I updated my BIOS today and my corsair RGB ram went dark, literally. I want to go back to the last BIOS but I can't rename the file. Bupdater will not work, when I open it windows 10 says it is not for my operating system. If anybody has a solution for the RAM I am happy to stay with the current BIOS. I will also say this is the worst motherboard I have ever come across and the list of problems I have had are as long as my arm. ASUS CROSSHAIR VI Hero AM4
  4. No replies but i resolved this myself, it was a broken HHD
  5. Hope some one can help, I have a X3440 @ 4 ghz, H55 motherboard, 8GB ram and the PC is running like an AMD laptop (just a joke) . Utilization is about 3-5%. Chip set has been reinstalled and it takes ages to open any programs it is impossibly slow Any Ideas guys? I should say that it runs at 100% using aida64 but but not in any other programs, it took 10 minutes to unzip a small file.
  6. Protongog

    PC not always booting

    The problem has changed now. It goes to the bios shortcut screen (us megatrends) and just sits there.
  7. Hi guys Hoping to get a bit of help with a boot issue. I have put a PC together from a few spare parts and one or two new ones, it's just going to sit in my front room to be used for casual gaming. It was working fine when I built it but left it sitting for a few months. When i turned it on the screen goes blank and it fails to even show the bios so I unplugged it checked the cables and rebooted all was fine but when I try to reboot it goes blank again. I tested the on-board graphics and the same thing happens. If I fiddle and unplug it boots but a reboot will not work. Help please.
  8. Protongog

    Cant take control of my H100i V2

    Would it run fine in quiet mode if it was the pump?
  9. Hi Guys I have an H100i V2 cooling an R7 1700 on an Asus Crosshair VI Hero, I have been having problems with the pump. I am going to list below the problems 1st 1. Internal USB connector randomly connecting and disconnecting 2. Qfan set to disabled but still altering the pump speed 3. Unable to keep any changes i make in the Bios, Ai sweet or Corsair link. 4. at one point it just stopped pumping and overheated then shut down. I thought i had finally resolved the issue when i changed the pump header while switched on, this had a positive effect for a day, I had finally had the pump running at 2800rpm. My new issue is this; all looks well however if i change the pump to Quiet it runs at the correct speed of 1800rpm but if i increase it to performance it goes up to 2800 then drops to 1300. I have had enough and was wondering if anyone could help. P.S I am aware there are known issues with my motherboard and i have tried every fix in every forum and they only work for a few hours if lucky.
  10. Protongog

    Xeon x3440 motherboard required.

    I will be looking for another motherboard for my x3440 my current boad will remain as my Rockon server but I will get a x3440 to replace my old i5 650. I got this for only £20 from eBay
  11. Protongog

    Xeon x3440 motherboard required.

    I feel like an idiot. The good news I have it working and now the confession, the problem was me I had forgotten that the Xeon has no on-board graphics so I plugged in a HD 7950 and it is all working fine. Thanks for the help but you can't account for a rookie error.
  12. Protongog

    Xeon x3440 motherboard required.

    I am going to try again and clear the cmos for longer and see if that works if nothing happens i will pick up the x3430 Thanks
  13. Protongog

    Xeon x3440 motherboard required.

    I have no way of knowing if the CPU is the problem. I have the last bios update which was Windows 8.1 and it runs my i5 fine. When I turn the computer on the power cycles on and off and does not display the bios post really not sure what to do.
  14. Protongog

    Xeon x3440 motherboard required.

    Thanks that's helpful, my H55 would not post. My Asus h55 does not support it I was not aware that some chipsets will not work with Xeon.
  15. Hi all I am looking for a motherboard that will work with a Xeon x3440 I have tried Asus P7H55 and I am looking to overclock so any help would be welcomed. Thanks
×