Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

L S D

Member
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by L S D

  1. L S D

    Boom 3D Error

    I recently installed Windows 7 on another Drive for nostalgic reasons and tried installing Boom 3D directly from Steam. The install was successful, however when I tried opening it it gave me an error saying api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing from my computer. I checked System32 and it was there. I tried replacing the file with a fresh one and it still gave me the error. I tried uninstalling Boom 3D and reinstalling it. Nothing. Tried reinstalling Steam and putting it into my Windows Drive. Same outcome. I tried using the command line to check for integrity errors within the Drive and It's files and it told me nothing was wrong. Can anyone help to resolve this problem? Another problem I have too is my USB Hub controller drivers are showing up as missing from my system as well.
  2. Hello. My Windows drive keeps filling itself up even though I do not install nor store anything onto the drive. What might be the cause and how would I resolve?
  3. L S D

    Low fps

    You can use GeForce Experience to reinstall your graphics drivers. Speaking in which the problem is still not resolved of course
  4. L S D

    Low fps

    Try reinstalling your GPU drivers
  5. I'm back from the deadย 

  6. 1. It's a new build 2. Asus P5ND/ Intel core 2 quad Q6600/ GTX 670/ 5GB DDR2 dual channel memory 800MHZ 3. Already did. The motherboard doesn't have an onboard display. I think you would need an adapter, which I don't have
  7. Lads, please help. I have a computer build and everything works fine but sadly no display on monitor or TV. I T R I E D E V E R Y T H I N G. I tried resetting the BIOS, reseat ing the RAM, replaced the VGA and HDMI cables, made sure everything was tight in the slots, checked for damage to the GPU ports, turned everything off, press and hold the power button for 2 min and uninstalled the motherboard battery and reinstalled it after 30 min. I'm running out of options at this point. Please help...
  8. Yes agreed. You should never use a custom water loop unless you know exactly what you're doing. Too much risk of leaks which can be fatal on a computer
  9. Currently playing Minecraft with An Hemeroidย don'tย judge XDDDDD

    image.png

  10. you could try using an application called "Process Explorer". It might shed some light.
  11. Hey Fasauceome. Love your website๐Ÿ‘

    1. Show previous comments  1 more
    2. Fasauceome

      Fasauceome

      I should probably change it. The spaghetti monster was from an ongoing project, pre cable managing.ย 

    3. Den-Fi

      Den-Fi

      Yeah, that really brings down the otherwise consistent professional nature of the site.

    4. Origami Cactus

      Origami Cactus

      @fasauceomeย Just use Densetu's pictures, he will never know.

  12. Not bad... could be better...

    Capture.PNG

    1. L S D

      L S D

      For some reason, it's saying I'mย using Windows 8 Enterprise soo... alright thenย 

  13. Does it really matter where he got the parts from? I don't see a problem with it. He even said performance is great
  14. Is his system bottlenecking?
ร—