Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Esper22

Member
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Esper22

  • Title
    Member
  • Birthday 1980-06-07

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    New York
  • Occupation
    Electrican

System

  • CPU
    AMD Ryzen 1700X @ 3.825Ghz all core
  • Motherboard
    Gigabyte AX-X370 Gaming K5 bios F50a
  • RAM
    G.Skill TridentZ 3200 DDR4 32gb (8gb x 4) @2800
  • GPU
    Primary : (monitor)
    ROG Strix RX 580 8gb (1380 stock) @ 1435core 2075mem
    Secondary: ( Oculus Rift CV1 headset)
    XFX RX580 GTR Black Ed 8gb hs 1435 core 2075 mem

    Crossfire normally disabled
  • Case
    Rosewell Cullinan
  • Storage
    M.2 970 evo 250gb (cache drive) + 4tb 7200rpm
  • PSU
    1000w forget maker but cheap-o off ebay
  • Display(s)
    BenQ G2760HS
  • Cooling
    Fractal Designs Celsius s24 aio + 5 120mm blue fans in case
  • Operating System
    Win10 Pro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. if you got a spare psu id double check with a swap on that too just to rule out all options
  2. Also keep an eye on you temps to make sure throttling is not a factor.
  3. PPD is Pionts Per Day , so a grand total of all WU's points you have completed in a 24hr period. The 3950X is no slouch and then add a decent GPU to add more points on its time and you got yourself a decent performer. Maybe even a slightly higher electric bill too lol, thank you from the global community for you efforts!
  4. I Found the problem!!!!! Linksys routers can not use device prioritization otherwise it will not allow the F@H updates. Odd setting to cause all these issues but it was the only one that fixed it. Side note my power supply can not take the stress as 16 thread cpu and 2 rx580 active on medium setting hard resets the system, had to slide the power usage to light until the new one arrives. Will have to adjust slots in the morning for the time being , 1200w 80+ platinum on its way
  5. 1 what thermal compound are you using? 2 are you sure the fan curve of the cpu fan is set to ramp to 100% and at what temp dose it hit 100% 3 any overclock and/or extra voltage applied for any reason?
  6. Still no change on my main PC while a 10+ yr old Phenom 2nd pc still busy doing its thing, have no clue how to fix this and need fresh ideas how to fix this header issue.
  7. If you get the error of no available wu for your configuration then dont worry they went from ~35,000 clients beginning of the year to ~435,000+ clients currently and are agressively increasing their normal workload available.
  8. A lot of the times the overclocks can cause WU errors and the result to be rejected, i would not expect more then 10% performance boost for what will be a 50%+ increase in power consumption. Not worth pushing over-clocks in this type of work type, think like the crypto-miners do Under-clock-Under-volt-More physical GPU's for better efficiency.
  9. No allowing each gpu to act independently i believe is by far your best option, each gpu will get its own WU to work on. Make sure to leave enough free CPU threads (4?) available to keep the GPU's well feed with info.
  10. Getting a database lock and receiving some files but the WU's come corrupted or somethings up.
  11. Trying the Pause Norton Protection now 30 sec to next update
  12. I am Having the exact opposite issue as others are having where an older Phenom ii X4 b97 based system has been working away full tilt for days on various WU's. My main pc gets the following error ERROR:WU03:FS03:Exception: Failed reading core package header. Now in over a weeks time it has yet to be issued a single wu for either gpu's (2 rx580's) or the processor (Ryzen 7 1700X). When there is no WU's available for my type of system I get the other log error saying as such. I have tried to set the cpu into 3-4 thread cpu slots to see if it will grab WU's like the Phenom b97 has been but still get the error listed. Anyone have any ideas???? Id like to be able to help more if possible since the hardware is here and awaiting.
  13. I am Having the exact opposite issue where a Phenom ii X4 b97 has been working away full tilt for days and my main pc gets ERROR:WU03:FS03:Exception: Failed reading core package header. and in a week has yet to be issued a single wu for either gpu's or the processor. when there is no wu avaiable i get the other log error saying as such. Anyone have any ideas????
×