Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AustinBlyat

Member
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About AustinBlyat

  • Title
    Member

Contact Methods

  • Discord
    AustinBoi#4938
  • Steam
    Austin2713 / slippery

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Thailand

System

  • CPU
    i5-8500 3 GHz
  • Motherboard
    Gigabyte H370 HD3
  • RAM
    16 GB (8x2) Kingston HyperX Fury DDR4/2666
  • GPU
    MSI RX 580 8G Armor OC
  • Case
    Corsair SPEC-05 Carbide
  • Storage
    WD Blue 2TB 5400 RPM
  • PSU
    Corsair VS650
  • Display(s)
    Samsung S22D300
  • Cooling
    Air
  • Keyboard
    Logitech G512 Carbon
  • Mouse
    Logitech G502
  • Sound
    Integrated Motherboard Sound; Headphones: Logitech G430
  • Operating System
    Windows 10 Home x64
  • Laptop
    MacBook Pro 13" (early 2015), 256GB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Quackwich, reinstalling LGHUB has solved my problem. I thank you for taking your time to help me, respect. You play any games? I've been looking for people to play some games with especially during quarantine.
  2. You know it's actually quite weird. G Hub doesn't even recognize my keyboard anymore since yesterday and since my mouse is plugged into the keyboard it doesn't recognize that too. I'll try installing the software again
  3. So yesterday when I was playing some Apex, I tried to thank somebody and noticed my Fn keys weren't responding. I'm on a G512 so I pressed the FN key to try to play some music (multimedia), and it worked, but when I pressed the Fn keys on their own, they didn't respond (F1 - F12). They responded when I got into BIOS, and on the lock screen, but when I get into Windows (10) they just stop working. Please help I don't have enough money for a new keyboard.
  4. so i just a brand spanking new 2tb mp510 and i want to copy windows from my current slothy 2tb wd blue onto the ssd. i looked online and i saw this website that recommended aomei backupper, so i did and got a license key from legitimate sources and i used the clone/migrate OS just like the website told me to. all it does is create these partitions on the ssd. first is an EFI partition which im sure is standard. then it creates this little partition and tries to copy the windows files to it, but of course it always gets filled up, so i cant finish the installation. do help i really want to go from 5 - 10 minute bootup (including all apps loading) to a 1 - 2 min loadup. thanks if you would like to know my process: 1. create simple volume on ssd 2. run aomei clone/migrate 3. aomei straight up deletes the volume and makes a 499 mb partition 4. an EFI partition pops up 5. tries to yeet files into 499 mb partition (does not work)
  5. Welp, I'm out of options. The G431 doesn't show up on LGS. I think it's because it was released in 2019. Just gotta wait it out until G Hub gets its problems fixed. Thanks for your help though.
  6. So I would have to uninstall G HUB first correct?
  7. I plugged in my G431 with the USB adapter and it shows up in the software but says not connected so I can't do anything with it. Before this the virtual surround sound on G HUB wasn't working properly on me (only surround left and right speakers firing), after I unplugged it and plugged it back in it just says not connected. Checked Device Manager and I think these things are what is causing the problem. The device install requested says it needs further installation too (don't know what this means).
  8. So this isn't really a computer thing... but i hope someone out there can help me. My science fair project is using body temp/heat to charge a phone. I bought peltier tiles and a powerbank circuit (based on what i watched on yt) and soldered the red cable to b+ (from tile to circuit) and the black tile to b-, again following the video. But it doesn't work, im not sure if its because the temperature differences aren't extreme enough but im not sure how to keep one side hot while the other cold. if anyone could help me that would be deeply appreciated thanks
  9. When I open the realtek audio console all it says is, "Realtek Audio Console does not support for this machine". What should I do?
  10. thank you very much for your help kind sir, i clearly need to educate myself s'more.
  11. ah its good now, i reinstalled it and its doing its download thing, but it still cant detect my CUDA, is that ok?
  12. i did set up an identity in the online client and then i opened this but it didnt detect my gpu bc of some missing nvcuda.dll file, so i downloaded that, then i restarted this and now it just shows up like this
×