Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

alarmingtugboat97

Member
  • Content Count

    90
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About alarmingtugboat97

  • Title
    Member
  • Birthday 1997-07-14

Contact Methods

  • Discord
    AlarmingTugboat#5646
  • Steam
    AlarmingTugBoat

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    alberta/canada
  • Interests
    pc building and just chillin out

System

  • CPU
    intel core i7 3770@4.3 with asrocks non-k overclock
  • Motherboard
    asrock z77 extreme4
  • RAM
    16gb
  • GPU
    msi gtx twinFrozar 2gb
  • Case
    Thermaltake core x71
  • Storage
    1tb wd blue/3tb toshiba/240gb kingston ssd/2 250gb
  • PSU
    Antec HCP 850w
  • Display(s)
    viewsonic 32"
  • Operating System
    windows 10 LTSC

Recent Profile Visitors

263 profile views
  1. Can I run a rx570 8gb and a Quadro 600 together? Or is that not possible?
  2. yes aio is plugged into pump header, i have also tried it on other mobos and its working very good on other cpus.
  3. temp in bios is high, still haven't had much time to fix the issue yet.
  4. will post back in a while gotta get it hocked up and going move some stuff around also.
  5. ill have to double check that. could be could not. never know though.
  6. motherboard does have VRMS but that shouldn't even be getting hot with no overclock. i have another system that is a i7 3770 with a bclk overclock to 4.3ghz cpu never goes over 46c..
  7. ill have to check didn't really want to turn it on since it did that but ill check and get back to you.
  8. it just doesn't make sense on what it could be. maybe mobo or CPU causing problems
  9. pretty straight forward on how to install a CPU cooler that i have installed many times on different computers.
  10. i am using thermal paste been building pcs for quite sometime now. i have read online that it could be malware that could possibly cause this issue
  11. i have a ryzen 7 2700x with no overclock even memory, when idle it sits around 90c, when i start playing games or going on the internet i believe its getting to hot and shutting down, i have tried different coolers i thought my pump when on my aio but tried that on a different CPU and temp is good pump is working, then tried a arctic cooler and same result. the most i have seen it hit was 110c and thats really hot..Can anyone help?
  12. That's the vt so smaller one. It does have shit airflow
  13. How good is the airflow for a 360mm rad in the front of this case?
  14. I think I may have found one that would nice to get great storage great for my fans also water cooling in the future. ( Thermaltake level 20xt )
×