Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wafflezeit

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Wafflezeit

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Yea all the PSU cables are in correctly. I double checked all the connections on both ends to make sure they were secure
  2. The USB I'm trying to do a clean install from was made using the creation tool yesterday.
  3. I just finished building a secondary/htpc with a ryzen 2600 and GTX 1650 super on the ASRock B450 itx motherboard. When I try to install Windows, the screen just goes completely black and the PC becomes non responsive. I've checked all the PSU connections and reseated the ram and GPU but still have this issue. I also tried booting off a SSD that already had windows installed and that also black screens after a couple of minutes. I can be in the bios for hours with no black screen. Any ideas on what the problem could be?
  4. Yes. And they're the same ones from my previous PC.
  5. Just got the replacement GPU in and it still happened. The motherboard suite is not yet installed. It first started during windows installation. Any other suggestions? It just seems odd that it's always fine under load and only freezes while idle.
  6. I have used 2 different mobos and 2 different ram kits so theoretically it should be narrowed down to either one of those. Ill try a replacement gpu and see what happens
  7. No errors, just everything locks up. Only happened under load one time. It typically happens when idle.
  8. I have not yet tested with another gpu. How would I tell if its the CPU or GPU?
  9. The PSU is an EVGA Supernova G2 850 watt. I can play games and stress the cpu with no issues and is being cooled with a corsair h100i v2 with 3 additional case fans
  10. It's probably worth mentioning that the mobo I replaced was a Gigabyte Aorus Gaming 7 x470
  11. I updated all the drivers directly from manufacturers and AMD's websites
  12. I just did a new PC build with a Ryzen 2600, ASUS ROG Strix-F X470, 16GB GSkill Trident Z RGB RAM, and a Gigabyte GTX 1080 Windforce and it will randomly freeze. I have already replaced the mobo and ram as well as used multiple different drives to do a clean install of windows on. Any suggestions to correct this would be greatly appreciated.
×