Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ethanbrecke

Member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ethanbrecke

  1. Hey guys, Austin Here. Just joking. Its Ethan. I live in the bay area, and was hoping someone who's driving up to LTX has an open seat in their car, or private plane (if anyone has a private plane, and is flying to LTX out of San Jose, please respond). I can help chip in for gas money.
  2. ethanbrecke

    LTX 2019 Featuring DreamHack Questions Megathread

    At least its a learning experience for a potential LTX2020.
  3. ethanbrecke

    3 seats available - free ride to 4:45pm office tour

    No worries. Ill figure it out.
  4. ethanbrecke

    LTX 2019 Featuring DreamHack Questions Megathread

    Hoping for Volunteer Stuff.
  5. ethanbrecke

    West Coast Carpool Extravaganza (San Diego)

    Hey, waiting on an email back for being a volunteer, but any chance i could join, if i can be a volunteer? I live in the Bay Area.
  6. ethanbrecke

    Looking for people to share an Airbnb apartment

    I need to find out if my volunteer application got accepted, but im interested, if i get accepted.
  7. ethanbrecke

    3 seats available - free ride to 4:45pm office tour

    Any chance i could possibly tag along on the ride to Canada? I live in the bay area, and can help pay for some of the gas.
  8. ethanbrecke

    Experiences with non-techies

    If any one ever goes to that site they should have all of their internets taken away. But what if you went there for the lols?
  9. So i was inspired by their second installment of the $69 gaming computer (Linked Here), and decided to get a Dell Optiplex and throw a EVGA GTX 960 in there. I bought a 500w evga power supply as well, and know the card powers up. The computer runs, and i can get both into the BIOS and into windows, but i cant get any output. Is there anything i can do to get the graphics to output through the HDMI output? Edit: The graphics card is in the PCIe Slot 1, on the mother board for sure.
  10. I think i found the issue. The clips for the ram slot are blocking the graphic card to go down and fit snugly in the slot, so it probably isnt making full contact with the PCIe slot. Ill probably need to get a 970 Low Profile.
×