Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

GamerForFun

Member
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GamerForFun

  1. Thanks for the help it's been a long time since I've gotten a new case so I didn't remember
  2. Hey i just bought a new be quiet! Dark base pro 900 rev 2. After finishing installing everything I boot it up and find out that everything but the fans (except cpu fans) and RGB strips work. After some googling I find out that I need to connect an S-ata cable but my Asus rog strix Z390-F does not have one, I've looked and looked but couldn't find one in the manual or on the asus page. What can I do? Is the simplest just to get an adapter or what should I do?
  3. Got it to work now, thanks for all the help
  4. I've done that now, is there anything else? It still isn't detected in file manager and according to disk manager its unallocated
  5. It asks if i want it as a MBR (Master Boot Drive) or GPT (GUID Partition Drive)? I'm not going to use it as a boot drive since my old 840 Sata drive is still fast enough for me in boot so do i just select GUID?
  6. I tried to do that but i just get this after it half way through updating
  7. I just bought a new Samsung 970 evo plus 1TB, so i installed it in my pc. Everything went fine, bios detected it no problem and i found it in the device manager but I'm not allowed to write to the drive. I haven't installed new storage in my pc for 4 years so i have forgotten if there are some special thing you need to do to be able to write to it. In the screen shot you can see that its detected by both device manager and Samsung magic but not my file explorer. Any tips?
  8. A few days ago i noticed that some programs were behaving weird, but now its crazy. I'm trying to study for exams but its kinda hard when my programs are doing this. I've tried re-starting and updating my graphics drivers. My virus software tells me nothing is up and ccleaner has all errors fixed. Has any of you experienced anything like this?
  9. Managed to fix it and it boots into windows thanks for the help anyways! Need to remember that googelig your questions before asking other people is a good option
  10. I got it to post now but it won't boot up properly, it says there is an fan error. It's weird since all of the fans are spinning but maybe it's trying to monitor some of them that can't be monitored .-.
  11. I just got my asus z390-f board with an 9900k and I've installed everything but when I go to turn it on it won't boot. The light for VGA and Boot light won't turn off which according to the motherboard is the issue. I have tried both display port and hdmi in both the CPU and motherboard but no post
  12. No matter what specs the Zen 2 has I won't change anything, I don't have any trust in amd. When used to have amd GPUs my system used to break every 6-7 months, but after I switched to Nvidia I haven't had a breakdown in one and a half year since I got it. So I won't get and amd cpu
  13. I've had very bad experiences with amd so I'm staying far away from their stuff. But I've noticed that for example when I play far cry 5 I drop a lot of frames but my gpu is only on maybe 60-70% use while my cpu is locked at 100% on all four cores. I don't have any experience in overclocking so my 6600k is running stock speeds
  14. I'm finally thinking about upgrading my old 6600k since its started to become a bottleneck after I got my 1070ti. I've been thinking about it a lot but i don't know if it's worth spending 125$ more to get an 9900k or save the money and just get a 9700k. I mainly only game but I'm a big fan of multitasking so I have two 1080p benq screens and one 34" 3440x1440 ultrawide.
  15. I've changed around on the settings and now the game just instantly crashes when i click play on the fallout4 launcher
  16. yea windowed mode works but i get really bad fps for some reason with a lot of drops
  17. tried all of the settings but only got it like this
  18. already using that tried all other aspect ratios
  19. what do you mean? I'm in the files now and i cant see any way to change anything like that
  20. yea but i dont want it to fill the screen, i want it in a 1080p boks in the middle. for some reason i cant get a screenshot of it to show
  21. A while ago i got my UW screen (Samsung 34" LED Curved FreeSynC C34F791) and i've been having problems with some games being stretched out making them impossible to play and some just playing nicely and not doing that. One of the games I've had many problems with is fallout 4 but strangely one of the games that's given me the least amount of trubble is fallout NV. I have a GTX1070Ti as my gpu but i can't see anything in the nvidia control panel to fix it. Do you guys have any ideas?
  22. trust me there was no 6+2 in the box, ive checked several times but out of the psu comes a dual 6+2 ( that is connected inside the PSU) that i am currently using for my current amd sapphire radeon hd 7950. so if i just use one of the 6+2 should that be fine? as far as i know there shouldt be a danger if i underpower the card but idk
  23. i was wrong, the one i have is XFX Proseries XXX edition 750w
  24. ive checked and the cable that i have connected to my graphics card now comes from inside the PSU and ends in a dual 6+2 connector, is that ok to use? (and i found out that my PSU is a XFX Proseries XXX edition 750w)
×