Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Bajantechnician

Member
  • Content Count

    4,111
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bajantechnician


  1. On 6/28/2020 at 3:41 AM, FrankNX01 said:

    @Bajantechnician 

    I'm getting on average :

    CPU 3900X  @ 250k + 5700XT  @ 1.2 mil + 2060S  @ 1.65 mil 

    About 3+ mil ppd for that system I also have for the moment a extra +-200k from a server (Xeon E-2288G)

     

    ahh, you have multiple gpus, missed that part lol

     

    my 9900k gets about 2000points a day and idk what’s wrong w/ it lmao

    13 hours ago, Spotty said:

    Huh. That's weird. The badge was issued a while ago too.

    Either the badge requirements were different (lower) when it was issued and you earned the badge at the lower requirement, or it was issued by mistake instead of one of the other badges and no-one noticed.

    Oh well, it's correct now so all works out in the end 🙂 congrats on 100mill btw.

    hey spotty, haven’t seen you for a bit :)

     

    i remember pming whaler about it and moving from a silver to a gold badge at like 25mil or smthn. too bad since i really thought i was gonna upgrade my badge LOL. 

    thanks for the congrats :)


  2. 24 minutes ago, Just A Dude said:

    Hi i want to make my own Server where i can host an emulators for some games but i have no idea what to put in. i want at least 16GB of ram but for the most part i dont know what to put in it has anyone suggestions?

    budget? usage other than hosting emulators?

    Is it going to be used as a nas?

     

    we need more information to be able to help


  3. 4 minutes ago, blueboi said:

    hi im noob to this and i don't know if im posting in the right section or not. my question is if I were to clone my hard drive will it keep my biost setting and every thing i had on it to the new hard drive?

    no, your bios settings would be managed by your motherboard. The only data copied would be data about your OS as well as your personal files.


  4. 31 minutes ago, BardiaMGTGC said:

    i had a cheapo headphone which dead a week ago and bought a ch321 

    while using the other headphone when i was listening to music or playing games when i took headphones off i could hear it clearly but now i tested with this ch321 headphone and its the same while using s9 stock akg its not the case

    is it like when i put headphones on i others cant hear it? im confused

    what are you asking?


  5. 4 hours ago, mark911 said:

    ~snip~

     

    keep in mind the gauge of the thinner wires, I cant really tell the size by the picture

     

    Its called 8 core Signal wire. You can find more links by googling 8 core UL2464

    https://www.pacrad.com/belden-cable-bulk-audio-1805f-500.html

    https://www.aliexpress.com/i/4000151213679.html

    https://sites.google.com/a/e.ledstringlights.xyz/a157/HomeImprovement/audio-cable-2-copper-wire


  6. 2 minutes ago, RazoRSki11zZ said:

    i dont know am very noob can you check the controller and kindly tell me. i am not even getting what shall i even do :( if the hub had 4-5 ports i would have directly connected my fans argb header into the hub but unfortunately it got only 3 headers

    Looked at the page again, Seems like its fine to daisy chain out of one output as long as it doesnt exceed 4 amps, or 7 amps combined on all 3 outputs.

     

    Plug the hub into the mobo and then the splitter into the hub.

    or

    the splitter into the mobo and the hub into the splitter


    Then plug in whatever you need into the outputs.


  7. If OP wants, by applying for a secured card, it kind of restricts him to a certain limit.

     

    If he can control himself, he can get an unsecured, which is also what i have. 

     

    Just make sure you try not to go over 30% usage 

     

     

    @op just fyi a prequalify is not the same as a application as it only checks if you’re likely to get it due to passing the requirements. However it’s not pulling from you actual file, which means it’s not a legitimate full on application. 

     


  8. I am 19, turning 20 this year. 
    Im in my first year of college.

     

    I got a job working for my school in one of the planning departments. 
    I work 20 a week @ $13 an hour, whatever that end up being a month/year.

     

    My first credit card (opened 6 months ago) with 0 credit was the petal credit card. 

    Was approved with $750 of credit line.

    Non increasable credit line

    1% cash back in everything

     

    Opened a deserve edu card 4 months ago to serve as a credit increase only.

    Was approved with $350 credit line

    Credit will increase automatically with every full monthly payment, in which i only use for netflix and spotify a month.

    1% cash back in everything, paid back every $25 as a statement balance once you spend $2500.

     

    Appiled for Discover it Student cash back yesterday

    Was approved with $1500 credit line.

    Credit can be increased in future

    %5 cash back on certain categories, different per quarter

     

    I spend no more than about $500-600 a month (pursuing a engineering major isnt cheap, especially when i have to buy parts for projects ._. )

    I pay off my monthly balances in full. 

    I currently have a credit score of ~690 after 5, almost 6 months of opening a credit card

     

    I say you can apply for a Discover it. That card specially is very open to people with little to no credit score. 
    Check the prequalify page to see if you are likely to get approved. If you are, go ahead and apply for that.

     


  9. 6 minutes ago, hillsofficial said:
    1. AMD Ryzen 9 3900x CPU

    2. ASRock X570M Pro4 Micro ATX AM4 Motherboard

    3. G.Skill Trident Z RGB 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3200 Memory

    4. Toshiba 2 TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive

    5. GIGABYTE GeForce RTX 2070 GAMING OC WHITE 8G Video Card

    6. EVGA BR 500 W 80+ Bronze Certified ATX Power Supply

     

    I have these parts and Adobe CC will not run smoothly. I have no idea why. I have even made my settings in Adobe to Potato settings and its still the same. I do not know the problem. Please help.

     

    I have also had a problem with my Polychrome sync for my motherboard. Which i feel like my motherboard may be the problem, I try to load up the Chrome and it says "utility not found."

    drivers?


  10. On 6/1/2019 at 4:02 AM, ShmoeMo said:

    If thats ok with you that would be awesome. Im willing to give it a try, i have a mc server setup at the moment but inactive as it doesnt work becasue of this issue.

    Sounds like a plan. Send me a pm and ill help you out with the configuration.


  11. On 5/27/2019 at 8:44 AM, ShmoeMo said:

    My server is running dual E5649 6core xeons, 64gb of ram and windows server 2012 r2 on a 128gb ssd but i have around 2tb of other storage present in the server. I will how ever be running other game servers on this server at the same time. was gonna dedicate 20gb of ram to the mc server. Also i will be using forge 2768 for mc version 1.12.2

    would you like me to set up a bat file for you?


  12. On 5/21/2019 at 7:50 AM, ShmoeMo said:

    Hmmm, i might try garbage collection as i have never used it in a normal windows jar file server XD

    Yeah i have been contemplating getting a dedicated machine for the server just so i dont have to worry about these issues anymore. Was thinking of getting another DL380 G5 or a G6 with dual quad core xeons and 16gb/32gb of ram. The server is only dealing with under 20 people at the moment as its just serving my discord server atm.

    whats your current system. I hcan help you set up a jar & start.bat file for a minecraft server. either spigot, bukkit, or normal mc. Havent touched sponge yet, though ill be switching over eventually.

×