Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Nolanrulesroblox

Member
  • Content Count

    286
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Nolanrulesroblox

  • Title
    Member

Contact Methods

  • Discord
    Nolan #7130
  • Steam
    Nolanrulesroblox
  • Reddit
    Nolanrulesroblox
  • Twitter
    @Nolan_roblox

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    USA
  • Interests
    tech.
  • Biography
    a mega nerd.
  • Occupation
    Self Employed

System

  • CPU
    Ryzeb 7 2700x
  • Motherboard
    Asus X370 pro ATX
  • RAM
    g.skill trident z 64gb ddr4-3000 (running @ 2800)
  • GPU
    GTX 1080ti GAMING X
  • Case
    Thermal take Core X9
  • Storage
    Seagate barracuda 3tb, Exos Seagate 10tb 1tb 970 Evo
  • PSU
    EVGA 850W +80 GOLD FM
  • Cooling
    NZXT Kraken 240
  • Keyboard
    Razer Huntsman Eliete
  • Mouse
    Razer - Mamba
  • Sound
    TONOR Professional Condenser Microphone XLR, Razer Nari Wireless
  • Operating System
    Windows 10 Pro 64 bit
  • Laptop
    Macbook 2015 (1tb) Razer Blade 15 2019

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sorry (i always forget something) Im using Vsphere as HyperVisor
  2. I would Highly Recommend upgrading your Power Supply 160W (2060) + 120W (1060) + 95W (CPU, Just saying 95 as a base point) that is already 375W. That doesnt Include Hard drives and the motherboard etc.
  3. Im thinking about buying one of these cards on ebay "Intel Xeon Phi 71S1P 8GB RAM 1.1GHz 61 core CoProcessor" for my server my Tasks i do -- Video rendering (and editing) -- Folding@home -- Running an Apache2 Webserver with SQL databases -- Storage (Freenas) Could it help with any of these? (my System is Fully Compatible) the OS : Vsphere
  4. By chance do you know how to use the Same TLS cert with nginx? (like where do i put it)
  5. (if someone is willing to Correct me) I think you may have broke your drive
  6. Question was the last drive you installed on the slot an NVME drive?
  7. Im trying to Run Dual Webservers (both Apache2 port 444) WITH SSL and a Nginx RP (port 443) but when i go to my site (https://something.wa) It fully breaks and i get the error message : (something about the SSL certificate not valid) but when i hookup the site to port (On the router to Open internet) 443 (still internal port 444), Everything works fine but also if i use port 80 (non HTTPS) the site loads... like normal Nginx conf server { listen 443 ssl; server_name mydomain.net; location /{ proxy_pass "https://192.168.0.146:444"; proxy_set_header Host $host; } } Apache2 conf listen 444 <IfModule mod_ssl.c> <VirtualHost *:444> ServerAdmin (my email) ServerName mydomain.net ServerAlias www.mydomain.net DocumentRoot /var/www/(my domain)/public_html ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined Include /etc/letsencrypt/options-ssl-apache.conf SSLCertificateFile /etc/letsencrypt/live/(my domain)/fullchain.pem SSLCertificateKeyFile /etc/letsencrypt/live/(my domain)/privkey.pem </VirtualHost> </IfModule> If any more info is needed, Let me know asap
  8. Sorry, in the comment i wrote F but in the script i did make it lowercase Ill give it a try
  9. I have, the script wont run without it (Because when i put in via SFTP it shows it as a Unknown Source script)
  10. Is there a way i can locate the installs for the parts of the script? prinf and read
  11. The script was made on the Ubuntu Desktop but it never works on the Server version. for the Bash script codes PrintF and Read (enter to continue) are broken, do i need to apt-get the code for bash? or?
  12. The script is running Basic Bash scripting Here is my code https://github.com/Nolanrulesroblox/Apache2-Install-V2/blob/master/Apache2 Install and Uninstall.sh Like i could do a fresh install of ubuntu (desktop) and it works fine but with the server it craps itself
×