Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Uribe408

Member
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Uribe408

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. One of the connectors snapped off my asus z170 WiFi antenna so I was going to buy a new one but they are $30+ so am just looking for that small connection to try to fix it my self.
  2. Ive recently upgraded from a 970 to a 2080 Sea Hawk EK X but after installing it and trying to download the drivers the nvidia driver installer is telling me that "This NVIDIA graphics driver is not compatible with this version of windows." and "This graphics driver could not find compatible graphics hardware." I have the most recent windows update and ive used DDU to uninstall all the older drivers but the problem persists. Am not getting any video from the GPU when I connect it to the monitor so I have to use the motherboard to get a display signal. Ive checked to see if my computer recognizes the new card in the BIOS but it says nothing is there but the card is seated correctly, plugged in, and has power. I dont know what else to try please help!!! Specs~ ~Asus z-170 Deluxe ~i7-6700K ~ RTX 2080 Sea Hawk EK X ~32gb ram
  3. Ive had primochill vue sterling silver running in my loop for about 4-5 weeks now and ive notice build up on the gpu block fins and some weird blue crust in the inside of my cpu block. Ive seen online the the vue fluid can eat away nickle plating and damage acrylic. Prior to filling the loop with the vue fluid i ran primochills system reboot and left it running for 24 hours to clean all the parts from my prior fluid. I had thermaltake c1000 white and i know it said to be careful when filling up the loop after that kind of fluid but i took all the blocks apart to clean them and dried them out thoroughly. Should I leave the fluid in or change it out?
  4. Oh i forgot to mention that after i log in the screen goes black and only the cursor pops up and then it takes 3-6 min to show me the desktop.
  5. •asus z170 deluxe •32gb ddr4 crucial ballistix sport lt •intel core i7-6700k •gigabyte gtx 970 4gb g1 gaming
  6. Idk how or why but every time I shut down my pc and i turn it on and log in it takes forever to get to my desktop. Then after a black screen pops out with only the cursor and takes 3-6 min to get to desktop after I put in my password and idk why. How do I fix it?
  7. Am sketched out that the vrm's will over heat tho
  8. Yea that one wouldn't fit, i have a picture of it with its cooler off.
  9. I need a block for a Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti GAMING OC 11GB Graphic Cards N108TGAMINGOC-11GD and i found the Phanteks PH-GB1080TiGB_BK01 Glacier G1080Ti Gigabyte but its out of stock everywhere and am not sure if they discontinued it or not. I already looked at EKWB but all the have is the universal block. Help!!
×