Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Excepsi

Member
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Excepsi

  1. I have it running at 2933 right now 16 timing
  2. Hmm looks like it is not there i have the f4-3200c16d-16gvkb
  3. I just got 3200mhz ram but when i turned on xmp with it it will just not boot. If anyone cpuld help that would be great
  4. For my cpu around 64c and for my gpu around 70c when in load
  5. So I have been getting lower fps on games. Like on CSGO im getting 150 fps on low settings same with league of Legends. My current build is a Ryzen 2600x x470 gigabye ultra gaming mother board 16gb 2400mhz of ram and a rtx 2060. I have already updated everything I even did a clean install of windows. If any one could help I would appreciate it. https://www.userbenchmark.com/UserRun/22321896
  6. Okay so i was getting high temps and when I went to change the thermal paste the cpu came with the cooler. Is that bad?
  7. On benchmarks like msi kombuster and test for cpu's they do fine they do above avreage but it is just games that get affected for some reason
  8. Was just doing that and nope. Nothing showed up my computer is clean.
  9. So I have been getting lower fps on games. Like on CSGO im getting 150 fps on low settings same with league of Legends. My current build is a Ryzen 2600x x470 gigabye ultra gaming mother board 16gb 3000mhz of ram and a rtx 2060. I have already updated everything I even did a clean install of windows. If any one could help I would appreciate it.
  10. Can a slightly un connected cable maybe be a problem? Or will the pc just not power on?
  11. I did a clean install and still the same fps. I do not know what to do now.
  12. I have had windows 10 for a while now would a clean install be good?
  13. Hmmm canot seem to find it i can only see f50
  14. Yes i am saying the same the setting are all on low v sync is off and nothing looks wrong on the nvidia panel
  15. Yes and yes i did ddu and update all chipset bios ec firmware
  16. 4.1ghz and max temp at 100% usage is at 67c
×