Jump to content
Phishing Emails & YouTube Messages - Fake Giveaway Read more... ×
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Puma911

Member
  • Content Count

    259
  • Joined

  • Last visited

Awards


2 Followers

About Puma911

  • Title
    Member

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Colorado
  • Occupation
    Best Buy/Student

System

  • CPU
    AMD 8350
  • Motherboard
    Asus Sabertooth 990fx R2.0
  • RAM
    Crucial Ballistix Tracer 4x4GB
  • GPU
    PNY Geforce GTX 780
  • Case
    NZXT Phantom 630
  • Storage
    480GB Samsung 860 Evo
  • PSU
    Corsair HX850
  • Cooling
    Corsair H100i
  • Keyboard
    Razer Black Widow Ultimate
  • Mouse
    Razer Naga Epic
  • Sound
    Old Crackly Trash
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

691 profile views
  1. Puma911

    Audio glitches via 3.5mm and wireless usb

    Gotcha thanks. Sometimes I wonder how I ever built this thing lol oh yeah. with LTT videos.<3
  2. Puma911

    Audio glitches via 3.5mm and wireless usb

    hmm. I'll have to do some reading on hardware acceleration. Didn't know chrome could use the gpu. I've actually never done this but If I uninstall the audio driver will it be available to download again right there in device manager?
  3. Puma911

    Audio glitches via 3.5mm and wireless usb

    I wish it were that simple but It happens with one chrome tab watching youtube and I have an fx 8350 with an h100i on the sucker lol
  4. Title pretty well sums it up. When the issue occurs it lasts about 5 minutes where every 5 seconds it sounds like a robotic glitch.This happens every hour or every couple hours and I have primarily experienced it in Chrome and Spotify I have an old cheap logitech 5.1 plugged into the 3.5mm on the back of the motherboard (Sabertooth 990fx R2.0). Same issue occurs with headphones in that jack as well as with my wireless corsair void pros. Different programs, Different methods of interface. Figure THAT one out lol Edit- The only common Item in the audio chain is the audio components on the motherboard itself. Should I buy an audio card? eeek.
  5. Puma911

    Power Supply Fan Noise

    That's why I consult the experts when it comes to lubricant my guy
  6. Puma911

    Power Supply Fan Noise

    Wow I had no Idea lol Thanks I'll see if I can get it swapped out!
  7. Puma911

    Power Supply Fan Noise

    I suppose a computer repair shop might do it. Didn't even think about that lol
  8. Good morning everyone, I'm having an issue with my Corsair HX850 semi modular power supply. Whenever the fan turns on it sounds like my computer is "shoosh"ing me. It's like nails on a chalkboard unless I have headphones on. I got the thing in 2014 and is out of warranty. I'd love to just squirt some WD-40 in the fan bearing but from what I understand taking apart PSUs can be very dangerous. I'm about to just flip the psu so the fan grill is facing inside the case and lay a 140mm fan over it. It might keep the psu fan from spinning ever, and would be quieter. Thoughts? I have the corsair individually sleeved cable kit too so it's extra lame if I have to replace it. Edit- Turns out these babies have a 7 year warranty. In the rma process now. Also they suggested pushing down on the fan hub through the grill to snap it back into place. It didn't work for me, but that is an option.
  9. Puma911

    Anyone ever have issues with AIO's

    I've had a h100i on my FX8350 since early 2014 and it is still going strong. The other day I had an overheat shutdown but as soon as I moved my PC to a location with better airflow and re applied thermal compound it is fine. Idle temps around 35-40c and load from 50-60c. These are a bit higher than when I first installed it though.
  10. Oh ok. I seem to remember that H100i getting it a lot closer to ambient at Idle, but glad to have some assurance.
  11. I recently went on vacation for Christmas, came back and fired up the gaming PC. After about an hour of gaming it shut down from CPU temp limit as reported by the BIOS. I replaced the thermal compound on the H100i and cleaned out the fans/ radiator fins and got back to gaming. Now it maxes out at 60c while gaming and hovers around 40c at idle. This doesn't seem right. Any ideas as to what is going on in there? Corsair Link reports a constant pump speed of 2234. Fans are controlled by seperate controller. FX 8350 Asus Sabertooth 990fx r2.0 4x4GB Ballistics Tactical Tracer Samsung 500 GB SSD Corsair HX850 GTX 780 Corsair H100i
  12. Puma911

    Youtube Dark Theme Gone?

    OH MY GOD THAT WAS IT! THANK YOU!!!!!! I was certain my poor retinas were destined to endure the blazing white light of youtube's background forever lol
  13. Puma911

    Youtube Dark Theme Gone?

    You're right. They are actually reflecting the frustration of my existential angst but that is another topic.
  14. Puma911

    Youtube Dark Theme Gone?

    lol sigh. the electronics hate me right now.
  15. Hey so I just re installed windows (again) because updates killed my pc somehow. Now for some reason I have basically no menu options on Youtube such as the Dark theme. Anybody else not see that option anymore or is it just me?
×