Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Minaj

Member
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Minaj

  • Title
    Member

Profile Information

  • Location
    Good beer

System

  • CPU
    Ryzen 1600X
  • Motherboard
    Gigabyte GA-AX370 Gaming k5
  • RAM
    2x Corsair Vengence DDR4 3000Mhz
  • GPU
    MSI GTX 970
  • Case
    NZXT S340
  • Cooling
    Silverstone TD-02 Lite AIO

Recent Profile Visitors

391 profile views
  1. Windows is 64 bit, i should have added that this problem is farely new and occured after the PC crashed, before that there was no Problem like this, and well thats how they are named on the Mainboard
  2. Hey Guys, I'm having a Problem with my RAM where I can only get my PC to boot with one stick or with both ram sticks in different Channels, if I do that the ram is in Single Channel Mode according to CPU-z and 8GB are being recognized but only 3,95GB are usable. If however, I put both sticks in one of the two Channels, the PC doesn't even Boots, the Fans are spinning, but the Mainboard doesn't light up, no display output, nothing. I tested both Ram sticks on their own and they were working fine, just not together as it seems. I tried Updating my Bios to the newest version (F22b) but that didn't help either. Mine Mainboard also tells me I should use DDR4_1 & DDR4_2 which are on different channels but if I do that I just get to use 3,95GB as stated earlier. At this point I'm not sure what to do in running the PC with just one Stick build in because that seems to have better performance than when I install both, I'm currently not able to test other ram or my ram on another Mainboard since mine is the only DDR4 comfortable one in the House. I'm hoping you guys might find something I was missing. DDR4_4 & DDR4_1: Booting - Only 3,95GB usable DDR4_4 & DDR4_2: Not working DDR4_4 & DDR4_3: Booting - Only 3,95GB usable DDR4_3 & DDR4_1: Not working DDR4_3 & DDR4_2: Not working DDR4_2 & DDR4_1: Booting - Only 3,95GB usable Mainboard: Gigabyte Ga-AX370 Gaming K5 CPU: Ryzen 6 1600X Memory: Corsair Vengeance LPX 2x 4GB DDR4 (3000MHz) GPU: Nvidea Geforce GTX 970
  3. Hey Guys, I just found a SSD laying around, i think its from an old PC and I wanted to Use it in my Rig. Now I have the Problem that i cant initialize the SSD and if i try i get the error shown below. I hope you guys can help me out ^^ SSD: Intenso 256GB OS: Win 10
  4. Advanced test did not find anything too
  5. Left one is mine. Is it normal like this? Im just confused ^^
  6. That is what I want to do but were can I change the CPU Voltage?
  7. I was quite happy with mine and it was very confortable to change the fan curves there. Did not indend using the Easy tune Utility for overclocking, just showing you the options I have or dont have
  8. Hey Guys, the title pretty much sums it up, I'm not able to change the CPU voltage, not in the Bios and not in Easy tune. I'm by no means an Expert in Overclocking so i may have overlooked it, that's why I'm asking for your help ^^ Also after I updated to BIOS version F5a im not able to use SIV and in Easy tune "Eco" and "AutoTune" (That didn't work for me, it just gave me a BSOF so I don't really care) are grayed out. Thanks in advance^^
  9. They are connected to the F_USB header on the Mainboard
  10. Did that, did not have any problems with Nvlddmkm.sys after that, at least not yet ^^ Thank you
  11. Ok i ran the quick test and got no errors, running the extendet one right now
×