Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ghostythehost

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About ghostythehost

  • Title
    Newbie
  1. ghostythehost

    Gpu only using half of dedicated memory

    But i just don't understand why it's running at 99% if it's not using all of it's memory.
  2. Hello. I started playing a great game called satisfactory but after some time i noticed my gpu was running at 99% all the time so after some digging around i noticed it only used about half the dedicated gpu memory. I googled around and i have not found a single person explaning the same problem, can anyone here help me?
  3. ghostythehost

    Pc freezing after hardware upgrade

    But what about the 40 degrees temp with spikes up to 70 on idle with watercooling on, cant see how that can be drivers?
  4. ghostythehost

    Pc freezing after hardware upgrade

    No i did not but i did have to reactivate it, do i need to do a fresh install? and would that even have something to do with the high temp in idle mode?
  5. ghostythehost

    Pc freezing after hardware upgrade

    So everything is set up correctly and it only crashes/freeze when im actually playing a game, the mobo is a https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-Z270F-GAMING/
  6. Hey I recently upgraded my pc with a new motherboard, ram and the new i7 7700k intel cpu and after i upgraded i have been having some wierd freeze movements where i hear almost a static like sound in my headset and i cant access task manager and the caps lock light wont turn off and on when pressed. cpu not overclocked but at turbo speed. The cpu is running at 40 degrees celsius at idle with watercooling (bit too high i would say) and sometimes it spikes when in idle up to around 70 degrees. The cpu gets up to around 70+ degress while playing a game like pubg and it then does this freeze after quite some time (i think its because it's spiking up in temp) Can someone please help me i think its the cpu thats broke and i talked with intel but they just sent me around in support. Let me just add that this: motherboard: asus rog strix z270f cpu: i7 77700k gpu: asus 1080 strix Ram: HyperX Predator DDR4 3200MHz 16 gb power supply: Cooler Master GM G750W - 750W PSU Hdd: Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB sdd: Samsung 850 EVO 500GB 2.5" SSD Watercooling: Corsair Hydro Series H100i v2 Led: NZXT HUE+ Advanced PC Illumination
×