Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Riceis5life

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Riceis5life

  • Title
    Newbie
  1. I think I was doing it wrong all this time. I just hit 3200mhz. Sorry for wasting your time and thank you for your help.:)
  2. I turn on D.O.C.P which I think turns on xmp. Please correct me if I'm wrong. There is also no option for xmp on my motherboard. Just D.O.C.P
  3. Hey, guys I just built my Ryzen System yesterday. Specs are as follow Ryzen 7 1700x, Asus Prime x370 Pro(Bios fully updated), 16gb Corsair Vengence LPX 3200. For some reason, I can't seem to hit 3200mhz on the D.O.C.P at 1.35 volts. It seems to always stay at 2066mhz. Any tips? Thanks!
  4. Hello, I recently got a 1700x for $250 and wanted to know the best motherboard and ram I can get for around $300 for both. I would also like to do some overclocking so please keep that in mind. All help is appreciated! Thanks!
  5. nothing else other than the wan is there
  6. @Falconevo I am in the web gui and went to stats > interfaces and the only one there is the WAN
  7. Is that in the web GUI, I don't have access to that
  8. I connected my modem to my NIC, but non of the interfaces show up, just the one on the motherboard
  9. Just tried both, still no luck
  10. The WAN is going through the mobo, because non of the other rj-45 ports are recognized.
  11. https://www.amazon.com/gp/product/B000OZC98C/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 This one
  12. I'm using manual, I think pfSense doesn't recognize my NIC. but it works perfectly when I tested it out in windows.
  13. Hello, I'm kind of new to pfSense and need help with setup. I have an intel core i5 3470 and 8gb of ram on a Biostar h61 mobo. For my NIC I am using an intel PRO/1000 Ptquadport. When I do the setup for pfsense everything is fine until I am to setup the WAN and LAN ports, pfsense only recognizes em0(the WAN) and nothing else. I only have my modem hooked up to the NIC via ethernet cable, how do I setup so I also have LAN. Any help is appreciated.
×